Passa al contingut principal

Masterclass From Citizen Data Scientists to Predictive Quality in Manufacturing - CIDAI

La intel·ligència artificial i el Machine Learning (AI/ML) estan cada vegada més presents en totes les indústries i sectors, ja que tota empresa necessita diferenciar-se en el context competitiu actual, on els marges són cada vegada més baixos.

En aquesta sessió, discutirem dos temes actuals des d’aquest camp: primer, la democratització d’AI/ML, permetent que els usuaris d’empreses i els científics de dades implementin fàcilment models ML, i el segon, seria l’aplicació d’AI/ML per a millorar la qualitat de la producció.

Primera part: encara que la ciència de dades està a tot arreu, molts usuaris encara senten que és difícil utilitzar les eines i tècniques disponibles. No obstant això, amb la tendència de la democratització de la IA/ML, la construcció, interpretació i aplicació de models de IA/ML s’ha tornat molt més accessible per a perfils menys experts. En aquesta part de la sessió, aprendràs sobre com els usuaris comercials poden crear models d’analítica avançada sense codi a partir de les dades del departament de recursos humans.

Segona part: Tractarem el tema de la qualitat de producció. Amb un cas d’ús exemplificarem el tema de la convergència de dades d’IT/OT i com es va analitzar i va millorar la qualitat de fabricació d’un producte d’una gran organització fent servir AI/ML. Entre altres, es podrà aprendre com es va reduir la ràtio de deixalles, augmentant així la productivitat i donant suport a l’estratègia de sostenibilitat del productor.

DIA I HORARI: 30 SETEMBRE 2022 | 10h a 11:30h

PRESENTA LA SESIÓN: Joan Moragon, Innovation Coach & Creative Designer a SAP

PONENTS:

  • Andreas Forster, Data Scientist a SAP
  • Gonzalo Hernan Sendra, AI/ML Solution Advisor a SAP
  • Stojan Maleschlijski, Machine Learning Engineer a SAP

IDIOMA I FORMAT DE LA MASTERCLASS:

Anglès | Virtual

Més informació

Més entrades de Formació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni