Passa al contingut principal

XXIII Convocatoria Concurso Arquia

La Fundación Arquia, atendiendo al valor formativo que suponen el conocimiento práctico de la profesión y la movilidad geográfica, convoca 39 becas de prácticas profesionales para estudiantes de Arquitectura y jóvenes recién titulados en escuelas de Arquitectura de España y Portugal:

  • 24 Becas para la realización de prácticas profesionales en estudios de arquitectura europeos.
  • 2 Becas para la realización de prácticas profesionales en estudios de arquitectura de Estados Unidos, organizado por Architect-US.
  • 2 Becas para la realización de prácticas profesionales en el campo del urbanismo y el Desarrollo de la Ciudad en la Fundación Metrópoli.
  • 2 Becas para la realización de prácticas de gestión cultural en la Royal Academy of Arts de Londres y en la Fundación Arquia.
  • 3 Becas para la realización de prácticas profesionales en la Administración Pública, Dirección General de Arquitectura y Agenda Urbana del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA), en Madrid.
  • 2 Becas para la realización de prácticas profesionales en la Administración Pública, Sociedad Mercantil Estatal de Gestión Inmobiliaria de Patrimonio (SEGIPSA), en Madrid.
  • 4 Becas de matrícula, 2 para la participación en el Campus de Ultzama 2022, organizado por la Fundación Arquitectura y Sociedad, y 2 para la participación del workshop Coimbra Architecture Summer Atelier (CASA) organizado por el Departamento de Arquitectura de la Universidad de Coimbra.

Termini per aplicar: 22/04/2022

Més informació

més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/05/2022

Borsa de treball de places de Tècnic amb màster en enginyeria de camins, canals i ports / Barcelona Regional, Agència de Desenvolupament Urbà, SA 1 plaça de Tècnic de compres / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament d'una plataforma de convocatòries / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic en processos de selecció / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic mitjà de Transició Energètica / Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic industrial a la Secció d'Energia dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places de Tècnic superior a la Unitat de GEOSTART / Ge

Oferta pública 16/05/2022

1 plaça d' Enginyer municipal / Ajuntament de Gurb 1 plaça de Postdoc on urban air quality modeling (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Enginyer de l'energia / Consell Comarcal del Bages Borsa de treball de places de Tècnic de transició energètica / Consell Comarcal del Baix Empordà 1 plaça de Professor associat de Logística / Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professor associat de Negocis Marítims / Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professor associat de Màrqueting / Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori 1 plaça de Tècnic superior als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori 1

Open Day Arquitectura 2022. UPC School

El dijous 19 de maig, a les 18: 00 h, es realitzarà en modalitat virtual la 1a edició de l'Open Day Arquitectura de la UPC School. En aquesta sessió, hi presentarem l'oferta formativa en l'àrea d’arquitectura, urbanisme i edificació i comptarem amb la participació d’Ignasi Pérez Arnal, una de les veus referents en transformació digital i noves tendències al sector AECO. Programa: 18:00 h - 18.15 h – Benvinguda institucional de la UPC School i presentació de l'àrea formativa en Arquitectura, Urbanisme i Edificació. Coneixerem noves tendències del sector i l’oferta de màsters, postgraus i cursos en aquesta àrea, dissenyada especialment per cobrir aquestes oportunitats emergents. 18:15 h - 19:15 h – Conferència: "El 4.0 a l'Arquitectura, la Construcció i l'Urbanisme. Les 10 Dimensions que Estan Produint el Canvi", a càrrec d’Ignasi Pérez Arnal. Mentre que qualsevol sector productiu de la nostra societat ja ha incorporat la Revolució Industrial 4.0, el sec