Passa al contingut principal

Oferta pública 11/02/2022

1 plaça de Master Student - Back-end Engineer (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Facility management officer / Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Transitonial Predoc places 2022 / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Director de gestió / Conselh Generau d'Aran - Servici Aranés de Benèster e Salut

1 plaça de Project Manager en Grup de Recerca Farmacologia Clínica / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1 plaça de Postdoctoral position in stem cells and immune-therapy / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR)

1 plaça de Tècnic Administrador de Servidors i de Sistemes al SIDIAP / Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina

1 plaça de Gestor d'enginyeria de sistemes d'informació de l'Àrea d'Entrega de Servei de Sistemes d'Informació de la Direcció d'Entrega i Control del Servei (Dir. Executiva de Solucions TIC Sostenibles) / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)

1 plaça de Titulat superior enginyer de Camins, Canals i Ports als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori

1 plaça de Supervisor de grup del servei de Telecomunicacions a Rubí / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

1 plaça de PhD student for a project on sustainable rice production / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Tècnic superior / Generalitat de Catalunya - Institut de Seguretat Pública de Catalunya

1 plaça de Post-doctoral and Research Engineer positions in quantum communication / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Postdoctoral position on the development of a low-cost, portable near-infrared diffuse optical monitor for the intensive care unit in collaboration with U. Texas Southwestern and ICFO / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Junior Electronics Engineer / Institut de Física d'Altes Energies (IFAE)

1 plaça de Junior Control Engineer / Institut de Física d'Altes Energies (IFAE)

1 plaça d'Analista comercial / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Autoridad Portuaria de Barcelona

1 plaça de Cap de la Unitat de Suport a la Docència / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virgili (URV)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 25/03/2024

  Ajuntament de Cambrils Borsa de treball de places de Tècnic d'Administració General Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoctoral Researcher (R2-3) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport a la investigació a feines de camp i laboratori pel projecte Ecofonts Consorci Sanitari del Maresme 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament en entorn Java Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Direcció de Serveis Institut Català d'Inve

Oferta pública 22/03/2024

  Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2 places de Tècnic mitjà informàtica Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport en Silvicultura i gestió d'espais agroforestals Consell Comarcal del Bages 1 plaça d'Enginyer per al Servei d'Arquitectura i Enginyeria - programa Prestació d'assistència tècnica en matèria d'enginyeria Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) - Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, SA (GIACSA) 1 plaça de Gerent Cortes Generales 1 plaça d'Enginyer tècnic a la Dirección de Sostenibilidad e Infraestructuras de la Secretaría General del Senado Diputació de Tarragona - BASE-Gestió d'Ingressos Locals 1 plaça de Tècnic mitjà a Sistemes - Serveis Informàtics Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector Tècnic als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Cataluny

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A EN TECNOLOGIAS DE MEMBRANAS. Barcelona. Departament WAS Modalitat de treball Híbrida PERSONAL INVESTIGADOR EN SIMULACIÓN CAE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida DESARROLLADOR/A DE FIRMWARE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida Specialist researcher in colorimetric and electrochemical biosensors. Barcelona. Departament Functional Printing & Embedded Devices Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A SOSTENIBILIDAD - Ámbito Cambio Climático. Tarragona. Departament Sostenibilidad Modalitat de treball Híbrida CONSULTOR/A C