Passa al contingut principal

Oferta pública 11/02/2022

1 plaça de Master Student - Back-end Engineer (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Facility management officer / Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Transitonial Predoc places 2022 / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Director de gestió / Conselh Generau d'Aran - Servici Aranés de Benèster e Salut

1 plaça de Project Manager en Grup de Recerca Farmacologia Clínica / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1 plaça de Postdoctoral position in stem cells and immune-therapy / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR)

1 plaça de Tècnic Administrador de Servidors i de Sistemes al SIDIAP / Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina

1 plaça de Gestor d'enginyeria de sistemes d'informació de l'Àrea d'Entrega de Servei de Sistemes d'Informació de la Direcció d'Entrega i Control del Servei (Dir. Executiva de Solucions TIC Sostenibles) / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)

1 plaça de Titulat superior enginyer de Camins, Canals i Ports als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori

1 plaça de Supervisor de grup del servei de Telecomunicacions a Rubí / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

1 plaça de PhD student for a project on sustainable rice production / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Tècnic superior / Generalitat de Catalunya - Institut de Seguretat Pública de Catalunya

1 plaça de Post-doctoral and Research Engineer positions in quantum communication / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Postdoctoral position on the development of a low-cost, portable near-infrared diffuse optical monitor for the intensive care unit in collaboration with U. Texas Southwestern and ICFO / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Junior Electronics Engineer / Institut de Física d'Altes Energies (IFAE)

1 plaça de Junior Control Engineer / Institut de Física d'Altes Energies (IFAE)

1 plaça d'Analista comercial / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Autoridad Portuaria de Barcelona

1 plaça de Cap de la Unitat de Suport a la Docència / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virgili (URV)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

políticas y prácticas en diversidad e inclusión: un estudio especial sobre la diversidad funcional. Fundación Randstad

Un estudio, elaborado por el Instituto de Innovación Social de Esade y la Fundación Randstad, que analiza algunas de las prácticas y estrategias globales más efectivas en materia de diversidad e inclusión, para así identificar los impulsores y los obstáculos en el entorno empresarial para lograr la integración laboral de personas con discapacidad. ¿Cómo pueden avanzar las organizaciones para pasar de la diversidad a la verdadera inclusión? ¿Qué podemos aprender de la gestión de la diversidad e inclusión de otros colectivos que pueda aplicarse en el ámbito de la diversidad funcional? Informe Més posts de Diversitat

Oferta pública 23/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic manteniment edificis Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic de mobilitat Ajuntament de les Franqueses del Vallès Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament de Tossa de Mar 2 places de Tècnic de suport (Àrea de medi ambient i activitats - Àrea d'obres i urbanisme) Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera Borsa de treball de places de Personal docent de matèries administratives (tresoreria i comptabilitat) - Programa SEFED Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Transports de Barcelona, SA 1 pl