Passa al contingut principal

Becas MAEC-AECID para capacitación de jóvenes españoles 2022-2023

La Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo aprueba la convocatoria de los Programas de Becas MAEC-AECID para capacitación de jóvenes españoles, curso académico 2022-2023.

Se conceden ayudas para la formación de jóvenes españoles, en los términos recogidos en los anexos I, II y III de la Resolución de la convocatoria, para cada uno de los siguientes programas:

Programa de becas de capacitación para jóvenes españoles de formación en gestión de cooperación al desarrollo en las Oficinas Técnicas de Cooperación y en los Centros de Formación de la Cooperación Española en América Latina de la AECID. (Programa COOPERACIÓN) Anexo I de la resolución. Solicitudes: del 7 al 21 de febrero de 2022.

Programa de becas para jóvenes españoles en formación en gestión cultural y diplomacia científica en la red exterior de representaciones diplomáticas, y centros culturales de España. (Programa CULT) Anexo II. Solicitudes: del 7 al 21 de febrero de 2022.

Programa de becas para la formación de jóvenes españoles en asuntos europeos en el Colegio de Europa. (Programa COE) Anexo III. Solicitudes: del 17 al 30 de marzo de 2022.

Més informacio

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 11/05/2022

Borsa de treball de places d' Enginyer de l'Àrea de Medi ambient i serveis tècnics / Consell Comarcal d'Osona 1 plaça de Postdoctoral Fellow / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - European Molecular Biology Laboratory (EMBL) 1 plaça de Senior Project Manager - Data Science / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Tècnic Mitjà Suport Recerca at the Translational computing in cardiology Research Group / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) 1 plaça d' Investigador predoctoral en formació al Departament d'Enginyeria mecànica i de la construcció industrial / Universitat de Girona (UdG) 1 plaça d' Investigador ordinari per al projecte Ref.: AEI-010500-2021b-191 / Universitat de Lleida (UdL) 1 plaça d' Investigador ordinari per al Projecte relacionat: N20008 / Universitat de Lleida (UdL) 1 plaça de Tècnic mitjà d'intervenció / Ajuntament de Corbera

Oferta pública 13/05/2022

Borsa de treball de places de Tècnic amb màster en enginyeria de camins, canals i ports / Barcelona Regional, Agència de Desenvolupament Urbà, SA 1 plaça de Tècnic de compres / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament d'una plataforma de convocatòries / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic en processos de selecció / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic mitjà de Transició Energètica / Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic industrial a la Secció d'Energia dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places de Tècnic superior a la Unitat de GEOSTART / Ge

brecha digital proyecto de economía circular y colaborativo

El proyecto de Brecha Digital tiene como objetivo contribuir al desarrollo de la economía circular a través de la reutilización de los ordenadores, fomentar el acceso universal a la tecnología, y generar nuevas oportunidades para personas con discapacidad y riesgo de exclusión El proyecto está dirigido a reducir la brecha digital de acceso y de uso de usuarios de Fundación Randstad con discapacidad, con falta de recursos económicos y necesidad de formación para mejorar sus competencias digitales y empleabilidad a través de herramientas informáticas. Més informació Més entrades d' Inclusió