Presentació de l’Informe Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial a Catalunya

El 2 de març tindrà lloc l'acte de presentació de l'Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial (IA) a Catalunya, en el marc de l’Estratègia d’intel·ligència artificial de Catalunya i de la RIS3CAT. 

A partir de les dades de Cordis per a projectes de recerca i innovació d’Horitzó 2020 i de les dades dels projectes de la RIS3CAT, aquest informe té tres objectius principals:

  • Identificar i analitzar quins són els principals actors de Catalunya que fan recerca i innovació en l’àmbit de la intel·ligència artificial, les seves xarxes de col·laboració i els àmbits d’especialització.
  • Analitzar el posicionament relatiu de Catalunya en relació amb les regions líders a Europa i les xarxes de col·laboració dels actors de Catalunya a la UE.
  • Entendre de quina manera la intel·ligència artificial contribueix a adreçar els reptes de la societat (ODS) i de la indústria.

L’anàlisi elaborada posiciona Catalunya com a regió capdavantera en intel·ligència artificial a Europa, amb capacitat d’atraure un elevat volum de fons competitius europeus, especialment en projectes d’innovació en les pimes i d’aplicació de la intel·ligència artificial als reptes de la societat. 

Informe

Més entrades de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...