De la Ciència al Mercat

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra posen en marxa la tercera edició del Programa ‘De la ciència al mercat’, emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn i el Programa per promoure l’emprenedoria territorial especialitzada (Programa PRIMER de preacceleració). 

L’objectiu del Programa és promoure l’emprenedoria científica i dotar als doctorands i doctors de les universitats de les eines necessàries per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa derivada de la recerca.

Compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Perquè participar-hi?

Els participants al programa “De la ciència al mercat”, a més de les hores de formació intensiva, tindran l’oportunitat de treballar juntament amb tutors experts i emprenedors d’èxit del sector. Igualment, guadiran dels servies disponibles de les unitats de transferència de tecnologia de les universitats.

Més entrades d'Emprenedoria

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...