Passa al contingut principal

Becas Santander Estudios Progreso 2020/2021

De cara a la asignación de las ayudas para la convocatoria 2020/2021, las Universidades usarán como criterios de selección:

  • Que el estudiante haya recibido una ayuda del Ministerio de Educación y Formación Profesional o una beca equivalente del Departamento de Educación de cualquier comunidad autónoma durante el curso inmediatamente anterior a la solicitud de la beca. Este requisito será condición sine qua non para la asignación de la beca/ ayuda. A su vez, se podrá tener en cuenta ayudas recibidas durante segundo de bachillerato en lo que refiere a los alumnos de grado de nuevo ingreso.
  • Que el estudiante designado disponga de uno de los mejores expedientes académicos del curso inmediatamente anterior a la convocatoria del Programa. Este requisito podrá ser ponderado en cada Universidad según el área de conocimiento u otros elementos internos a decidir por la misma.
  • A los estudiantes se les solicitara la nota media del expediente al finalizar el curso inmediatamente anterior a la solicitud de la beca Santander Progreso.
  • Al mismo tiempo la universidad podrá priorizar en la selección a aquellos estudiantes que se hayan visto afectados académicamente, familiarmente o económicamente por la situación de la COVID-19.

Plazo de inscripción: 15/11/2020

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 21/11/2020

1 plaça de Senior Model and Workflow Earth Science Engineer (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior Data Management Engineer (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior HPC Performance Earth Science Researcher (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' IAP coordinator / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Competitive research projects developer / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) 1 plaça d' Investigador ordinari amb destinació al Departament d'Enginyeria Electrònica / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 1 plaça d' Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Sanitat i Animals / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 1 plaça de Tècnic superior per al projecte PECT Osona Transformació Social / Uni

WEBINAR UPC Alumni - Crea el teu portfoli professional i obre el teu perfil on line

El portfoli mostra les teves habilitats i competències de forma molt evident i gràfica. És una eina de recerca de feina necessària per a la majoria de llocs de treball en estudis d'arquitectura, disseny, etc. Sovint alguns professionals necessiten també d’una pàgina web personal, on estigui el CV, el portfoli i d’altres elements gràfics. Saps per on començar? Quines estratègies de màrqueting cal tenir presents? Quan: 24/11/2020 a les 16:00 Inscripcions Més entrades UPC Alumni

Webinar UPC Alumni - Normativa laboral bàsica

Un cop superat el procés de selecció: saps quins tipus de contractes et poden oferir? Saps interpretar la teva nòmina? Coneixes la diferència entre el sou brut i el sou net? En aquesta activitat aprendràs quins són els contractes que més utilitzen les empreses i obtindràs recursos per navegar amb seguretat en el món de les relacions laborals. Quan: 25/11/2020 a les 12:00 Inscripcions Més entrades UPC Alumni