Passa al contingut principal

Webinar: Introducción técnica a las cámaras de visión trasera de los vehículos

El propósito del webinar es dar una visión general de qué es una cámara de visión trasera e integración en vehículo.

Se explicarán, brevemente, los tipos de interfaces, así como la arquitectura genérica física y lógica de la cámara.

Además se nombrarán y se describirán ejemplos de funcionalidades de las Smart cámaras (cámaras que son capaces de ejecutar algoritmos de visión).

¿Quién va a estar interesado?

Cualquier persona interesada en automoción o curiosa por el conocer el funcionamiento básico de productos electrónicos.

Engineers: Si eres un amante de las tecnologías automóviles, ¡este es tu technitive!

La ponente: Raquel Lacasa Calvete
Apasionada de la electrónica y la tecnología, carrera focalizada en el diseño y desarrollo de productos electrónicos con profundos conocimientos técnicos.

Titulada en Ingeniería de Telecomunicaciones especialidad electrónica en LaSalle (URL) y MBA en EAE. Misión actual System Lead en Ficosa ADAS.

30 DE ABRIL – 17:30 horas.

Més informació


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Be Your Best! Converteix-te en un Professional d’Alt Rendiment.

Formació en Soft Skills Dimecres 15 de març, 12:00 h. Sessió presencial i en línia, amb inscripció prèvia. El secret de l'èxit Hi ha persones que esperen que l’èxit els arribi; d’altres fan que els hi arribi. Són els anomenats Professionals d’Alt Rendiment. Que aprendràs en aquest taller Qui aconsegueix l'èxit ho fa en base a l’anomenada Llei de l’Acció i les seves tres ‘A’: Autoconeixement, Actitud i Acció.  No ho fan d’una manera intuïtiva, sinó seguint mètodes i fórmules. Aquest és el secret de l'èxit que l’autor de Èxito se escribe con ‘A’  ens compartirà en aquesta sessió.  La clau pel canvi interior: l’autoconeixement. La clau pel canvi imprevist: l’actitud. La clau pel canvi exterior: l’acció. La Llei de l’acció. La fórmula de l'èxit. Inscriu-te al taller Dijous 15 de març, 12:00. Sala d'actes, EEBE / Canal YouTube UPC Alumni El ponent En Lluís Soldevila és FIBAlumni, autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'a

Oferta pública 13/03/2023

  Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic informàtic - Programa Primera Experiència   Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic Enginyer - Programa Primera Experiència   Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 1 plaça d'Inspector de la Policia Local   Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic TIC   Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research Engineering Position in the BIOMEDICAL Engineering Department   Consell Comarcal del Solsonès 1 plaça de Tècnic de telecomunicacions   Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) Borsa de treball de places de Tècnic de l'Àrea d'Entorn Natural i Territori - Enginyeria forestal   Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà 1 plaça de Tècnic de gestió per al Projecte d'investig