Esmorzar de Finançament: El crowdequity a la pràctica. Estructuració, due diligence i governança

El crowdequity és cada vegada més present al finançament de les empreses catalanes com ho demostra el fet que l’any 2018 va assolir una inversió d’11,4 milions d’euros i 26 startups invertides.

A partir d’aquesta relativament nova importància sorgeixen preguntes sobre com donar resposta a determinats aspectes entre els quals estructurar la inversió directament o indirecta, com fan l’anàlisi les plataformes, si hi ha opció d'acceptar inversors estrangers o com es dissenya i gestiona la governança posteriorment.

Al proper Esmorzar de Finançament d'ACCIÓ, aprofundiran en com es gestionen les rondes d’inversió a través del finançament col·lectiu d’inversió o crowdequity i donaran resposta a aquests dubtes entre d’altres. 

T'interessa si ets un empresari emprenedor, tant d'una pime com d'una startup. També és recomanable si ets un assessor, consultor o inversor interessat a conèixer més sobre crowdequity.

Quan: Dimarts, 17 de setembre del 2019 de 08.30 h a 10.00 h
On: ACCIÓ. Passeig de Gràcia, 129. 08008 Barcelona

Més informació i inscripcions

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...