Presentació de l'informe sobre el sector vitivinícola a Catalunya

El sector vitivinícola és el conjunt d'empreses i organitzacions les activitats de les quals estan relacionades amb el cultiu i la cura de la vinya, la verema, la vinificació, la fermentació, l'emmagatzematge, l'embotellament i la comercialització dels vins. A Catalunya, aquest sector té una estructura molt sòlida i competitiva. La cultura, la tradició i el paisatge del vi són part integral de la cultura catalana, i inclús un símbol del nostre país.

Durant aquesta sessió es presentarà l'update estratègic de la cadena de valor vitivinícola a Catalunya elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb el clúster INNOVI. ACCIÓ compartirà les principals dades del sector a Catalunya i les complementarà amb dades mundials, tendències i oportunitats de negoci del sector.

La presentació de l’estudi vol ser, també, un punt de trobada per promoure la col·laboració i el networking entre les empreses i els agents del sector.

Quan: Dilluns, 8 de juliol del 2024 de 16.00 h a 17.30 h

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...