Beques Josefina Auladell curs 2024-2025

Aquesta convocatòria té com a objectiu oferir un total de 4 beques i ajuts, dues corresponent a homes i dues a dones, als i les estudiants de nou accés a la universitat i que es matriculin a qualsevol dels graus impartits en centres propis de la UPC.

Aquests ajuts ofereixen:

  • Import de la matrícula del grau de la UPC escollit per la persona becada. 
  • Ajut econòmic durant el primer curs de grau. Aquest ajut té una dotació de 3.300€. Aquest import, finançat pel CCDB, serveix per satisfer diferents necessitats de la persona beneficiària, com ara bibliografia o despeses en material informàtic.
  • Aquest ajut econòmic pot mantenir-se la resta d’anys fins a la finalització del grau sempre que es mantinguin les condicions i les obligacions per a l’atorgament de la beca, El compromís d’accedir a l’instrument d’ajut social i aprenentatge designat pel CCDB, consistent en la designació d’una persona del programa KAIROS de la Fundació b_TEC per tal de poder-la ajudar i fer el seguiment del seu progrés.
  • Realitzar els estudis gratuïts del programa d’anglès del Fundació b_TEC de forma obligatòria fins a obtenir el nivell C1 del Marc Comú Europeu.

Termini per sol·licitar: 15/07/2024

Més informació

Més entrades de Beques

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...