Passa al contingut principal

Masterclass - Eines de mercat per implantar IA generativa - Cibernarium

En aquesta Masterclass, s'explorarà la Intel·ligència Artificial Generativa (IAG), des dels seus fonaments fins a les aplicacions pràctiques.

OBJECTIUS

- Comprendre els Fonaments de la IAG: En acabar la formació, podràs definir i comprendre en profunditat què és la Intel·ligència Artificial Generativa i com ha evolucionat al llarg del temps.

- Dominar els Models Generatius Avançats: Adquiriràs coneixements sòlids sobre diferents tipus de models generatius, com ara GANs, VAEs i models basats en Transformers, i entendràs les seves aplicacions pràctiques en diversos camps.

- Aplicar Mètodes d'Optimització Efectius: Aprendràs tècniques clau per entrenar, optimitzar i perfeccionar models generatius, incloent-hi fine-tuning, generació augmentada de recuperació (RAG) i prompt engineering, millorant així la qualitat de les generacions i l'eficiència del model.

- Navegar a l'Ecosistema d'Eines i Tecnologies: Obtindràs habilitats pràctiques per utilitzar frameworks de desenvolupament, plataformes al núvol i biblioteques especialitzades, permetent implementar solucions d'IAG de manera efectiva i eficient.

Quan:  dj. 27/06/24 (18:00-19:30h)

Més informació

Més posts de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re