Masterclass - Eines de mercat per implantar IA generativa - Cibernarium

En aquesta Masterclass, s'explorarà la Intel·ligència Artificial Generativa (IAG), des dels seus fonaments fins a les aplicacions pràctiques.

OBJECTIUS

- Comprendre els Fonaments de la IAG: En acabar la formació, podràs definir i comprendre en profunditat què és la Intel·ligència Artificial Generativa i com ha evolucionat al llarg del temps.

- Dominar els Models Generatius Avançats: Adquiriràs coneixements sòlids sobre diferents tipus de models generatius, com ara GANs, VAEs i models basats en Transformers, i entendràs les seves aplicacions pràctiques en diversos camps.

- Aplicar Mètodes d'Optimització Efectius: Aprendràs tècniques clau per entrenar, optimitzar i perfeccionar models generatius, incloent-hi fine-tuning, generació augmentada de recuperació (RAG) i prompt engineering, millorant així la qualitat de les generacions i l'eficiència del model.

- Navegar a l'Ecosistema d'Eines i Tecnologies: Obtindràs habilitats pràctiques per utilitzar frameworks de desenvolupament, plataformes al núvol i biblioteques especialitzades, permetent implementar solucions d'IAG de manera efectiva i eficient.

Quan:  dj. 27/06/24 (18:00-19:30h)

Més informació

Més posts de Formació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...