Passa al contingut principal

Jornada anual de la DCA-NewSpace 2024

La comunitat de NewSpace de la Digital Catalonia Alliance (DCA) convoca els seus membres a la seva jornada anual, que se celebrarà el dimecres 19 de juny, d’ 11.00 h a 16.30 h, a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Durant la jornada es farà el balanç anual de la DCA-NewSpace, es donarà la benvinguda als nous membres i es presentaran les línies de treball de l’Estratègia NewSpace de Catalunya.

Per fer una radiografia de la comunitat NewSpace, Irene Sánchez, representant de la Comissió Europea, abordarà els programes de suport a l’emprenedoria. Tot seguit, l’Agència Espacial Espanyola presentarà el programa Scaleup i, finalment, es posarà en comú l’experiència d’startups catalanes del sector.

La jornada es tancarà amb un aperitiu de networking per facilitar el coneixement mutu i les sinergies entre els principals agents de l’ecosistema NewSpace.

A la tarda, els assistents que vulguin podran seguir com a oients el Demo Day, una iniciativa impulsada per l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i la Generalitat de Catalunya en el marc del programa NewSpace Catalonia Accelerator per connectar les empreses participants del programa de suport amb possibles inversors.

Quan: 19 de juny 2024 a les 11:00h

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC

Oferta pública 15/07/2024

  Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Administrador de sistemes adscrit al departament d'informàtica Ajuntament de Vilafranca del Penedès 1 plaça de Tècnic d'informàtica de sistemes Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Star-HPC-8 (RE2) Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places d'Enginyer Tècnic o Superior - Obres modernització de Regadius (Catalunya) Figueres de Serveis, SA (FISERSA) 1 plaça de Cap de Qualitat i Control de Processos Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Collaboration grant in for the project ADAM Automation of Metabolomics Data Analysis Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina 1 plaça d'Epidemiòleg sènior RWEpi Fundació Institut Universitari de Re