HCM Consultant per a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles.

Cerquem una persona amb coneixements en la gestió de RRHH: gestió del talent, selecció, onboarding, avaluació del rendiment, formació i plans de successió. Participaràs en el disseny, desenvolupament i presentació als clients de solucions de consultoría i serveis digitals que permetin identificar, incorporar i desenvolupar el talent necessari per assolir els seus objectius.

El teu repte

  • Analitzar els processos de gestió del talent dels clients per proposar i executar plans de transformació i optimització seguint bones pràctiques i tendències noves.
  • Participar en consultories funcionals a l'àmbit de la gestió de RRHH.
  • Implantació de solucions tecnològiques de gestió del talent (HCM), assessorant i capacitant al client per aconseguir una adopció exitosa.
  • Treballar directament amb els stakeholders de cada procés per entendre els objectius i resultats desitjats.
  • Donar suport al cap de projecte en el disseny de les solucions que donin millor resposta a les necessitats de cada projecte a partir dels recursos i les capacitats disponibles.
  • Participar en la definició de les tasques a executar per l'equip tècnic que se'n derivin.
  • Gestionar proactivament els canvis i riscos dels projectes i serveis.

Més informació

Més posts d'UPC

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...