Passa al contingut principal

SOC Analyst N6 per a UPCnet

Et consideres una persona dinàmica i amb ganes d’aprendre?

T’agrada col·laborar i treballar en equip?

Tens passió per la tecnologia?

Si tens ganes de posar en pràctica els teus coneixements i participar en un projecte real, no dubtis a inscriure’t, estem cercant una persona com tu!

Som IThinkUPC, l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya. Creem solucions i serveis que ajuden les organitzacions a ser més competitives millorant la vida de les persones. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 200 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys.

Cerquem un/a professional de IT per treballar de manera col·laborativa a un SOC intern, per detectar, gestionar i respondre a incidents de seguretat de la informació. Ajudarà a l'anàlisi i la gestió dels incidents, mantenint i seguint els procediments. Col·laborarà en la identificació d'alertes i participarà en investigacions de seguretat. Les seves funcions principals seran:

La nostra proposta

Prevenir, detectar i respondre a les amenaces sobre les infraestructures i serveis IT, avaluant sistemes i mesures de seguretat per identificar atacs, debilitats i possibles millores.

El teu repte

Donar suport en el disseny de les solucions que donin millor resposta a les necessitats de cada projecte a partir dels recursos i capacitats disponibles.

Analitzar alertes de seguretat de múltiples fonts: correus electrònics sospitosos, registres de xarxa, registres d’aplicacions, etc.

Identificar, resoldre, documentar i comunicar incidents de seguretat.

Investigar a fonts d’informació públiques (OSINT).

Realitzar anàlisis de malware i estudis forenses davant d’incidents de seguretat.

Assessorar i fer propostes de millora dels serveis.

Generar, valorar i presentar informes amb indicadors clau.

Més informació

Més posts d'UPC

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques

Notas de corte 2022. RTVE

El buscador de notas de corte de RTVE.es recopila la nota de acceso a los grados y dobles grados de las universidades públicas españolas en el curso 2021-2022, tras las pruebas de la EBAU. Puedes filtrar por nota de corte, universidad, titulación —añadiendo o excluyendo las que se imparten en idioma extranjero— y provincia. Después, puedes ordenar los resultados de mayor a menor. Recuerda que la nota de corte de la Selectividad es un dato orientativo y puede ser diferente este curso. Notas de Corte 2022 Més entrades de Recursos