Taller col·laboratiu: experiències d’ús de la intel·ligència artificial en l’expansió internacional de l’empresa

Fas servir habitualment la intel·ligència artificial a la teva empresa? T’agradaria explorar més el potencial d’aquesta tecnologia per impulsar les teves vendes internacionals?

La Intel·ligència Artificial Generativa (IAG) és un aliat clau per a l'expansió internacional de l’empresa. No només permet optimitzar la personalització de la comunicació ajudant a construir la confiança en nous mercats, sinó que també ofereix una àmplia gamma d'aplicacions que poden redefinir la manera de fer negocis internacionalment.

En aquest taller col·laboratiu, conduït per les especialistes en màrqueting digital internacional de Quadrant Alfa, parlarem no només dels avantatges sinó també dels reptes d'utilitzar la IAG. Serà una oportunitat única per compartir experiències, descobrir nous usos i entendre com aquesta tecnologia pot catapultar el teu èxit global.

Les places són limitades! No et quedis enrere i apunta’t per participar en aquest taller juntament amb altres empreses pioneres en l’ús de la intel·ligència artificial.

Inscripcions fins al 8 de març

Quan: Divendres, 19 d'abril del 2024 de 09.30 h a 14.00 h

Més informació

Més posts de Formació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...