Passa al contingut principal

SUPPORT RESEARCH TECHNICIAN (SRT_MERLIN) per l'ICRA

El paquet de treball 3 (WP3) del projecte MERLIN (Mainstreaming Ecological Restoration of freshwater-related ecosystems in a Landscape context: INnovation, upscaling and transformation) té com a objectiu desenvolupar una estratègia europea d’ampliació per a la restauració dels ecosistemes relacionats amb l’aigua dolça. El projecte ha rebut finançament de European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under Grant Agreement No 101036337.

FUNCIONS PRINCIPALS

  • Desenvolupament de Models: Col·laborar amb investigadors per desenvolupar models socioambientals integrant serveis ecosistèmics, utilitzant el model SWAT+ com a eina clau. Això implica comprendre i implementar aproximacions de modelització basades en processos per simular escenaris de restauració i quantificar els seus impactes sobre la biodiversitat, qualitat de l’aigua, seqüestrament de carboni, gestió d’inundacions i sequeres, i altres aspectes rellevants.
  • Anàlisi de Dades: Recopilar, processar i analitzar dades socioeconòmiques per informar el marc de modelització. Integrar variables socioeconòmiques als models per avaluar les implicacions socioeconòmiques dels esforços de restauració, incloent-hi incentius per finançar projectes de restauració.
  • Documentació: Documentar el flux de treball de modelització, metodologies i resultats per garantir la reproducibilitat i aplicabilitat en futurs projectes de restauració. Preparar informes tècnics, presentacions i documentació per comunicar els resultats als stakeholders del projecte i a la comunitat científica en general.
  • Col·laboració: Col·laborar amb equips multidisciplinaris dins del projecte MERLIN per garantir l’aliança amb els objectius del projecte i contribuir al èxit global de les activitats de recerca. Comprometre’s amb els stakeholders per incorporar les seves perspectives i comentaris en el procés de modelització.

Termini presentació candidatures: 15/03/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Salut digital a Catalunya

La salut digital (pel concepte en anglès de digital health) es refereix a l’àmbit de coneixement i pràctica associat al desenvolupament i ús de tecnologies digitals per millorar la salut Es tracta d’un mercat que creixerà a un ritme d’un 13% anual fins al 2032 i que engloba àmbits com la intel·ligència artificial aplicada a la medicina o els models telemàtics. Alhora, es tradueix en solucions tecnològiques com la medicina personalitzada, els nous dispositius mèdics, la telemedicina o les teràpies digitals. Davant d’aquest panorama creixent, l’àmbit de la salut digital a Catalunya s’ha convertit en una indústria emergent i molt dinàmica. De fet, tal i com indica l’informe tecnològic Salut digital a Catalunya, 331 empreses configuren aquest sector d’activitat on hi destaquen 356 startups tecnològiques. Es tracta d’un sector molt jove en que el 65% de les companyies tenen menys de 10 anys. Totes aquestes empreses generen més de 4.800 llocs de treball, facturen 592,5 milions d’euros i ho f

Oferta pública 22/07/2024

Ajuntament de Figueres 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal del Moianès 1 plaça d'Enginyer tècnic de l'Àrea de Territori Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) 1 plaça de Desenvolupador d'aplicacions informàtiques a la Unitat de Sismologia Generalitat de Catalunya - Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) 1 plaça de Professor al Centre de Barcelona Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 24 places de Cos d'Enginyers Geògrafs