SUPPORT RESEARCH TECHNICIAN (SRT_MERLIN) per l'ICRA

El paquet de treball 3 (WP3) del projecte MERLIN (Mainstreaming Ecological Restoration of freshwater-related ecosystems in a Landscape context: INnovation, upscaling and transformation) té com a objectiu desenvolupar una estratègia europea d’ampliació per a la restauració dels ecosistemes relacionats amb l’aigua dolça. El projecte ha rebut finançament de European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under Grant Agreement No 101036337.

FUNCIONS PRINCIPALS

  • Desenvolupament de Models: Col·laborar amb investigadors per desenvolupar models socioambientals integrant serveis ecosistèmics, utilitzant el model SWAT+ com a eina clau. Això implica comprendre i implementar aproximacions de modelització basades en processos per simular escenaris de restauració i quantificar els seus impactes sobre la biodiversitat, qualitat de l’aigua, seqüestrament de carboni, gestió d’inundacions i sequeres, i altres aspectes rellevants.
  • Anàlisi de Dades: Recopilar, processar i analitzar dades socioeconòmiques per informar el marc de modelització. Integrar variables socioeconòmiques als models per avaluar les implicacions socioeconòmiques dels esforços de restauració, incloent-hi incentius per finançar projectes de restauració.
  • Documentació: Documentar el flux de treball de modelització, metodologies i resultats per garantir la reproducibilitat i aplicabilitat en futurs projectes de restauració. Preparar informes tècnics, presentacions i documentació per comunicar els resultats als stakeholders del projecte i a la comunitat científica en general.
  • Col·laboració: Col·laborar amb equips multidisciplinaris dins del projecte MERLIN per garantir l’aliança amb els objectius del projecte i contribuir al èxit global de les activitats de recerca. Comprometre’s amb els stakeholders per incorporar les seves perspectives i comentaris en el procés de modelització.

Termini presentació candidatures: 15/03/2024

Més informació

Més posts de Recerca

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...