Passa al contingut principal

Quarta edició dels Catalonia Exponential Leaders

Si els hi expliques el teu projecte disruptiu, optes a molts avantatges:

  • Formaràs part de la comunitat Catalonia Exponential Leaders i participaràs en sessions de networking.
  • Podràs participar en un bootcamp de disrupció i exponencialitat i en tallers personalitzats amb experts en innovació disruptiva.
  • Tindràs presència pública, visibilitat durant l’Exponential Day #5 i en altres esdeveniments de renom amb més d'un miler d’empreses assistents.
  • A més, la teva empresa serà una de les protagonistes de l’informe Exponential Leaders a Catalunya.
  • Obtindràs un certificat digital verificat amb blockchain que et reconeixerà com una de les empreses més disruptives de Catalunya.
  • Podràs connectar amb els ecosistemes més innovadors del món a través de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ i amb reptes d’innovació oberta en grans esdeveniments.

Si el teu projecte compleix els requisits per ser disruptiu, t’enviarem el formulari de sol·licitud on hauràs de respondre les preguntes per valorar el teu projecte: disrupció generada, impacte positiu, equip i estratègia d’innovació oberta.

Les 30 empreses amb els projectes més destacats podreu participar en el bootcamp i en els tallers personalitzats de disrupció i exponencialitat (abril i maig de 2024) i tindreu visibilitat en l’informe Exponential Leaders a Catalunya.

Finalment, s’escolliran les 10 empreses més disruptives que podran gaudir de múltiples avantatges i tindran visibilitat a l’Exponential Day #6 (juliol 2024).

Si creus que la teva empresa pot ser una Catalonia Exponential Leader, explica’ns el teu projecte abans del 5 de març!

Més informació

Més posts d'Emprenedoria


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica