Passa al contingut principal

Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica

El CEEC i Feeling Innovation by Stanpa et convidem a participar a l'esdeveniment “Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica”, que tindrà lloc el proper 12 de març de 11:00 a 14 :30h a la seu de Stanpa (Barcelona).

En els pròxims anys, la gestió energètica serà una palanca clau per impulsar la transició energètica i la descarbonització del sector industrial. La necessitat d‟assolir objectius ambiciosos en termes de reducció d‟emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEI) a mitjà termini augmenta el protagonisme de l'eficiència energètica com un aspecte crític per assolir un sistema energètic sostenible. En aquest sentit, el sector de la perfumeria i cosmètica ha fet passos positius en aquesta direcció, com ara l'adopció d'energies renovables, però calen estratègies més àmplies, significatives i eficaces per aconseguir una transició sòlida cap a una major utilització d'energies netes.

La jornada posarà el focus en els reptes i oportunitats per a la gestió de l'energia al sector cosmètic. I també comptarem amb la participació d'un grup d'empreses d'ambdós clústers, que intercanviaran en format de taula rodona la seva visió sobre els reptes que suposa el mesurament d'empremta de carboni d'abast 3.

A més, aprofitarem la sessió per compartir les grans conclusions i presentar els resultats del projecte intersectorial NET ZERO BEAUTY INDUSTRY.

I per acabar la jornada, habilitarem un espai de networking acompanyat d'un brunch on les empreses de Feeling Innovation by Stanpa tindran l'oportunitat de mantenir reunions B2B amb empreses proveïdores de solucions del CEEC amb l'objectiu que puguin explorar possibles vies de col·laboració.

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/07/2024

  Ajuntament de Rubí 2 places de Tècnic mitjà Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Cap de grup recerca Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Responsable de projectes transversals Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 2 places de Tècnic informàtic Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Senior 6G Researcher Generalitat de Catalunya - Centre de la Propietat Forestal (CPF) 2 places d'Enginyer tècnic forestal o equivalent al Centre de la Propietat Forestal a Santa Perpètua de Mogoda Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior enginyer de forest a la Direcció General de Boscos i Gestió del Medi Generalitat de Catalunya - Departament d'A

Qui és qui entre les 25 empreses que més facturen de Catalunya?. Via empresa

Dels "reis" de l'automoció de Martorell, a les infraestructures i el poder de la indústria farmacèutica catalana. Les 25 empreses amb seu a Catalunya que més facturen al territori superen de llarg els 1.000 milions d'euros de facturació anuals, generant un impacte notori al PIB català. Qui és qui entre les empreses capdavanteres de Catalunya? Pista: la majoria d'elles són àmpliament reconegudes per la població, però algunes d'elles són del tot inesperades. A continuació, el rànquing de les 25 empreses que més facturen a Catalunya, segons xifres que ha avançat Acció en exclusiva a VIA Empresa. Notícia Més posts de Mercat de treball

Ofertes de recerca a la UPC

Teniu coneixements en Enginyeria Electrònica o de Telecomunicació?   Aquesta setmana us portem una plaça d’iniciació a la Recerca Doctoral on podríeu encaixar. Per treballar al Departament d’Enginyeria Electrònica i, en concret, en un projecte per dissenyar i implementar circuits MPPT (seguiment del punt màxim de potència) per a la seva aplicació a captadors d’energia, òptics i tèrmics, en interiors d'edificis per alimentar nodes sensors. Us interessa? Tots els detalls en aquest enllaç Més ofertes laborals d’altres àmbits, al web   Més posts d' UPC