Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica

El CEEC i Feeling Innovation by Stanpa et convidem a participar a l'esdeveniment “Net Zero Beauty: estat de l'art de la gestió energètica a la indústria de la perfumeria i cosmètica”, que tindrà lloc el proper 12 de març de 11:00 a 14 :30h a la seu de Stanpa (Barcelona).

En els pròxims anys, la gestió energètica serà una palanca clau per impulsar la transició energètica i la descarbonització del sector industrial. La necessitat d‟assolir objectius ambiciosos en termes de reducció d‟emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEI) a mitjà termini augmenta el protagonisme de l'eficiència energètica com un aspecte crític per assolir un sistema energètic sostenible. En aquest sentit, el sector de la perfumeria i cosmètica ha fet passos positius en aquesta direcció, com ara l'adopció d'energies renovables, però calen estratègies més àmplies, significatives i eficaces per aconseguir una transició sòlida cap a una major utilització d'energies netes.

La jornada posarà el focus en els reptes i oportunitats per a la gestió de l'energia al sector cosmètic. I també comptarem amb la participació d'un grup d'empreses d'ambdós clústers, que intercanviaran en format de taula rodona la seva visió sobre els reptes que suposa el mesurament d'empremta de carboni d'abast 3.

A més, aprofitarem la sessió per compartir les grans conclusions i presentar els resultats del projecte intersectorial NET ZERO BEAUTY INDUSTRY.

I per acabar la jornada, habilitarem un espai de networking acompanyat d'un brunch on les empreses de Feeling Innovation by Stanpa tindran l'oportunitat de mantenir reunions B2B amb empreses proveïdores de solucions del CEEC amb l'objectiu que puguin explorar possibles vies de col·laboració.

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...