Material per conèixer l'entorn (4)

Recull de Bones pràctiques en emprenedoria de les dones 

La consultora de gènere i diversitat LaGroc ha dut a terme una recerca d’iniciatives i bones pràctiques d’emprenedoria de les dones d’arreu del món. L’objectiu principal d’aquesta actuació, realitzada per encàrrec del Centre d’Orientació i Emprenedoria del SOC, amb la col·laboració de l’Àrea d’Emprenedoria i Formació del Departament d’Empresa i Treball, ha estat la identificació de diverses iniciatives amb resultat positiu a escala internacional dirigides a fomentar o donar eines a les dones per emprendre i que siguin innovadores i extrapolables al context català.


Tendencias digitales 2024 para el crecimiento de la pyme

El informe “Tendencias Digitales 2024 para el crecimiento de la pyme”, elaborado por Adigital en colaboración con el ecosistema de Socios Adigital, explora los caminos que durante este año serán determinantes para trazar la estrategia digital de las pequeñas y medianas empresas, facilitar la adopción de la data y las tecnologías emergentes, impulsar el comercio electrónico y la digitalización del canal de ventas, mejorar la experiencia de sus clientes, optimizar sus campañas de marketing y su presencia en social media y gestionar el talento, contribuyendo al mismo tiempo a una mayor inclusión de la ciudadanía.


Catàleg Casos d’ús indústria 4.0

El Catàleg de casos d’ús indústria 4.0 recull exemples de bones pràctiques d’empreses que han aplicat noves tecnologies de la indústria 4.0 i han fet un pas endavant cap a la transformació digital. Tots aquests casos són projectes empresarials finançats a través de l’assessorament dels Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0 i que han permès a centenars d’empreses avançar tecnològicament.

Aquest catàleg ofereix un coneixement fonamental per inspirar i ampliar la visió de les empreses catalanes en el seu procés de transformació i d’incorporació de tecnologia 4.0. De fet, aquest és un dels documents de treball de la Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0, un conjunt d’eines fonamentals per acompanyar les empreses en aquest procés de transició.

Més posts de Material per conèixer l'entorn

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...