Passa al contingut principal

Material per conèixer l'entorn (3)

El sector agroalimentari a Catalunya. ACCIÓ

El sector agroalimentari és el primer sector de la indústria catalana amb una facturació global de 48.231 M€ i amb més de 175.000 empleats. Aquest estudi realitzat per ACCIÓ i Prodeca en repassa les xifres principals i les oportunitats de negoci més destacades al món.

La cadena de valor del vehicle elèctric a Catalunya

L’objecte de l’estudi de La cadena de valor del vehicle elèctric a Catalunya vol abordar la transformació en què es troba actualment el sector de l’automoció a nivell global per l’impacte que està generant la nova mobilitat, amb l’entrada de la connectivitat i l’electrificació dels vehicles. Aquests canvis estan essent de gran rellevància en tota la cadena de valor del sector.

Entenent que el vehicle elèctric és una realitat i un dels models de mobilitat de futur, dins del marc d’aquest estudi, es realitza una anàlisi estratègica de la cadena de valor actual del sector de l’automoció així com una comparació amb el que, a dia d’avui, està passant a Catalunya.

IA y mercado de trabajo en España

La Inteligencia Artificial (IA) ha irrumpido recientemente en las economías y mercados de trabajo de forma global. Aunque todavía se encuentra en un estadio incipiente en cuanto a sus aplicaciones y potencialidad, en muy poco tiempo, transformará la manera de trabajar en multitud de sectores.

Y está poniendo sobre la mesa una gran cantidad de aspectos relevantes: grandes potencialidades derivadas de ganancia de eficiencia; empresas y trabajadores que se benefician de esta nueva tecnología, al tiempo que otros temen perder sus empleos (al ver cómo se automatizan tareas que forman parte de su ocupación diaria); cuestiones éticas e incertidumbre sobre los efectos en las economías.

Més posts de Material per conèixer l'entorn

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica