Material per conèixer l'entorn (1)

Anàlisi de la innovació a Catalunya 2022 Acció  

L’informe ‘Anàlisi de la innovació a Catalunya 2022’, a través de les dades de l’INE, ens en dona les claus. En aquest estudi observem que la despesa en R+D a Catalunya el 2022 segueix augmentant, que el personal ocupat en R+D ha pujat un 5,1% i que la despesa en activitats innovadores assoleix quasi els 5.500 milions d'euros, la xifra més alta mai registrada.



Llibre Blanc sobre Ciència Oberta i Innovació. UNITE

El Llibre Blanc sobre Ciència Oberta i Innovació de Unite! dibuixa un nou model de governança de la ciència oberta i la innovació en les universitats, així com cinc recomanacions polítiques per fomentar una nova política universitària de co-creació i transferència de coneixement científic per a un món sostenible.


Mercado de trabajo en el sector de Industria Farmacéutica 2023. Randstad Research

El empleo en el sector de Industria Farmacéutica perdió cerca de 6 mil ocupados en el tercer trimestre de 2023 respecto al trimestre anterior, lo que supuso una caída interanual del 10% en el último trimestre. Las dos ramas de actividad que componen el sector han sufrido pérdidas interanuales, aunque de forma más ligera la de Fabricación de productos farmacéuticos de base (-1,4%).



Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...