Lean Management avançat per a empreses industrials

En aquest taller, dirigit a empreses industrials, es complementaran conceptes bàsics del Lean Management com l’esperit Kaizen, la identificació de tasques que no aporten valor, ni generen un benefici o millora en el procés (mudas) en les organitzacions o el Sistema de Gestió Lean (SGL), amb conceptes més avançats i els aspectes clau per a la seva aplicació efectiva.

El Lean Management és una metodologia de gestió, basada en la millora continua, que cerca el valor afegit dels processos. Un sistema que ha esdevingut essencial per a les empreses que busquen millorar la seva eficiència operativa i organitzativa, reduir el malbaratament i augmentar la productivitat.

A través d'aquest taller, els participants tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà les principals tècniques i conceptes del Lean Management i com es poden aplicar al seu entorn empresarial.

Atenció! La inscripció al taller no implica la reserva de plaça, ja que es prioritzarà a les empreses productives industrials i als participants que no hagin participat en edicions anteriors. Des d'ACCIÓ ens posarem en contacte amb els inscrits per comunicar-los si han estat acceptats per participar-hi.

Quan: Divendres, 15 de març del 2024 de 10.00 h a 13.30 h

Més informació

Més posts de Formació


 

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...