Passa al contingut principal

Gestor/a per a la internacionalització del sector espacial | IEEC

L’objecte d’aquesta convocatòria és el procés de selecció d’un candidat per ocupar un lloc de treball de Gestor de Recerca adscrit a l’Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya.

El New Space representa un nou ús de l'espai, una nova tecnologia, un nou conjunt de serveis i,per tant, una nova economia basada en una indústria espacial orientada a la comercialització, en la sinèrgia amb el sector digital i les tecnologies digitals avançades i procediments d'innovació més dinàmics i àgils. El New Space ofereix oportunitats per a l'ús i explotació de plataformes espacials per a una gran varietat d'aplicacions, com ara els productes i serveis derivats de les tecnologies d'observació de la Terra, les telecomunicacions i els sistemes de posicionament GNSS, la recerca científica, el desenvolupament i la qualificació de la tecnologia espacial, entre d’altres.

L'IEEC i la Generalitat de Catalunya impulsen el New Space mitjançant la definició i execució de l’Estratègia New Space de Catalunya per reforçar l'ecosistema espacial mitjançant el llançament de missions de nanosatèl·lits, el desenvolupament d’infraestructures terrestres, programes de recerca i innovació i de promoció de talent, programes d’impuls industrial i serveis d'alt valor afegit basats en tecnologies espacials.

L’oferta està destinada a cobrir la plaça de Gestor de Recerca per a la internacionalització del sector espacial de l’Oficina de Serveis i Promoció Industrial (OSPI) de l’Àrea de Promoció del Sector Espacial de Catalunya (APEC) de l’IEEC.

L'Oficina OSPI es dedica, en el marc de les activitats impulsades per l’IEEC vinculades a l’Estratègia New Space de Catalunya (newspace.gencat.cat), a la definició de serveis d'ús de recursos d'espai, als programes de promoció de l’ecosistema vinculat al sector espacial i a la promoció de la cooperació internacional.

El/la candidat/a seleccionat/da tindrà les funcions i responsabilitats següents:

  • Analitzar el sector espacial a nivell nacional i internacional per explorar possibles col·laboracions i promoure i desenvolupar programes de promoció de l’ecosistema espacial català i la cooperació internacional.
  • Col·laborar en l’elaboració de les activitats per a la promoció de la internacionalització de l’ecosistema espacial català.
  • Impulsar la participació en programes de col·laboració internacional tan per part de l’IEEC com per part de membres de l’ecosistema català.
  • Col·laborar amb els organismes a on l’IEEC participa per a la promoció de la internacionalització de les activitats del sector espacial català.
  • Promoure col·laboracions complementàries i interdisciplinàries a nivell internacional entre investigadors i indústria dins del sector espacial.
  • Sensibilitzar els membres de l'ecosistema català de les oportunitats existents mitjançant esdeveniments, visites i trobades amb institucions de recerca, departaments governamentals i empreses.
  • Gestió de projectes garantint el compliment de la normativa i els terminis de convocatòria de projectes. Assegurar que els informes, els lliuraments i les fites es completen de manera oportuna i definint els procediments de qualitat.
  • Organització de reunions amb organismes i entitats d’àmbit internacional. Organització de reunions de projectes, reunions periòdiques, tallers, etc.
  • Mantenir i promoure estàndards per a la gestió de projectes per les diferents activitats desenvolupades.
  • Treballar amb les diferents oficines de l’IEEC dedicades a l’impuls de l’estratègia NewSpace i col·laborar amb la Generalitat de Catalunya i els organismes que també participen en el desenvolupament de l’estratègia.

Data fi de termini: 2024-03-14


Més posts de Recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta públca 12/04/2024

  Ajuntament de Piera - Industrial Piera, SA 1 plaça d'Enginyer de manteniment de l'espai públic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Junior Streaming Workflows Engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - R data analysis tools developer (RE2) Consell Comarcal del Priorat 1 plaça de Tècnic de suport al producte local, Projecte treball a comarques Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport especialista en energia pel projecte PYMEDEASCAT Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 1 plaça de Tècnic Observatori especialitat TIC Generalitat de Catalunya - Banc de Sang i Teixits (BST) 1 plaça de Tècnic de grau superior amb càrrec de Cap Àrea Manteniment Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de T