Passa al contingut principal

Curs: Plastrònica I - Eurecat Academy

Aquest curs de plastrònica, que es realitza en anglès i català/castellà, té com a objectiu principal introduir els participants en aquest nou àmbit de l’electrònica i la programació.

Per a això, es proporcionen de manera virtual conceptes teòrics sobre com dissenyar i construir circuits electrònics utilitzant components bàsics, així com els conceptes essencials per entendre el procés de fabricació de peces de plastrònica.

L’adquisició d’aquests conceptes inicials permet als participants aplicar els coneixements adquirits mitjançant la pràctica presencial al laboratori, fomentant la creativitat i el desenvolupament de les habilitats de resolució de problemes.

Aquest curs proporciona les bases necessàries perquè els participants iniciïn la seva trajectòria en el camp de la plastrònica, dotant-los de les capacitats bàsiques per continuar aprofundint en aquest camp innovador

Mòdul 1En aquest mòdul s’introduirà el concepte de plastrònica, així com les seves principals avantatges disruptives i competitives de la tecnologia. L’alumne s’endinsarà en el procés de fabricació de peces amb aquesta tecnologia, adquirint nocions generals de cadascuna de les etapes.

Mòdul 2 En aquest mòdul, l’alumne coneixerà les últimes etapes de fabricació del procés de plastrònica, així com els requisits específics dels materials utilitzats per garantir l’èxit de la fabricació. S’impartirà el concepte de “fiabilitat de final de línia” i s’especificaran nocions i requeriments segons el sector objectiu.

Mòdul 3 En aquest mòdul es tractaran aspectes bàsics de sostenibilitat de les peces de plastrònica, comparant-les amb les solucions tradicionals de fabricació de peces plàstiques amb electrònica. S’aprofundirà en els mercats i aplicacions, i es donaran els requeriments per a la generació completa de la cadena de valor del procés de plastrònica.

Mòdul 4 – Pràctica 1 En aquest mòdul es realitzarà una sessió presencial de co-creació d’una peça de plastrónica. S’utilitzaran els conceptes treballats en els Mòduls 1-3 per a dissenyar el concepte de peça, les seves funcionalitats, estètica i procés de fabricació.

Mòdul 5 – Pràctica 2 En aquest mòdul es realitzarà una sessió pràctica presencial d’impressió per serigrafia i d’hibridació de components SMD en la Planta Pilot de Plastrónica de Eurecat. Els alumnes podran veure de primera mà com es realitzen els dos processos relacionats amb impressió funcional per a la fabricació de peces de plastrónica.

Mòdul 6 – Tancament En aquesta sessió presencial es realitzarà un resum de tots els conceptes apresos, es resoldran els dubtes que puguin sorgir i es presentaran potencials formacions que complementen aquest curs Plastrónica I.

Inici: 18/03/2024

Més informació

Més posts de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes en Centres de Recerca (4)

3 plazas Doctor nivel FC3, 1 plaza de Titulado Superior nivel FI1, 4 plazas de Titulado Superior nivel FC2 y 3 plazas sujetas al Convenio Único para el personal laboral de la Administración General del Estado del Grupo Profesional M1 . Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. Termini  22 de abril de 2024 Postdoctoral researcher in hybrid electrocatalysts for green hydrogen production - NanoElectrocatalysis and Sustainable Chemistry . ICN2 - Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia. Deadline for applications: 24 April 2024 RESEARCH TECHNICIAN ADVANCED (CH4_BIOPOL) .  Institut Català de Recerca de l'Aigua.  Deadline for applications: 24 April 2024 RESEARCH TECHNICIAN (Retos20_RIVSTRESS) .  Institut Català de Recerca de l'Aigua. Deadline for applications: 25 April 2024 Optical Engineer . Catalonia Institute for Energy Research. Deadline for applications: 26 April 2024 Postdoc Position in Spiking Networks .  Computer Vision Center.  Deadline fo

Oferta pública 18/04/2024

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça d'Adjunt de Secretaria Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Speech Technologies (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Speech Technologies (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Language Technologies (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior computational linguist researcher (R3) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Speech Technologies (RE2) Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Generic Controls Software & Toolbox Group Head Fundació Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV) 1 plaça de Tècnic superi

Living & Working in Denmark. UPC Alumni

EURES Advisers from Denmark will tell you all about what it is like to live and work in Denmark. Including: Information about Denmark Work place culture Where to find a job How to write a great CV and cover letter for a Danish company Sectors with great demand for employees What do expats say about living in Denmark When to meet Workindenmark face-to-face at the UPC Furthermore, Danish Life Science-giant, Novo Nordisk, will participate with a presentation about their job possibilities and what it is like to work at their company. Another Danish company may participate as well. Keep tuned. Several offers will be presented to work in Denmark and on May 28 interviews will be held in Barcelona  Dilluns 29 d'abril, a les 16:00 h. Sessió en línia                                                                                                                                                                 Inscriu-te al taller  Més posts d' UPC Alumni