2a Jornada Intercol·legial de Mobilitat Urbana Com finançar la transició a la mobilitat sostenible?

Cicle de Jornades de Mobilitat Urbana organitzat pel Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya i Col·legi de l'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya.

Les macrotendències globals tenen un impacte directe sobre el futur de la mobilitat urbana i metropolitana. Els reptes de la dècada en curs inclouen la transició energètica, la descarbonització i la digitalització de les solucions de transport. La velocitat que es vulgui imprimir a aquestes transicions té una correlació directa amb el nivell de recursos econòmics que requerirà la transformació de les infraestructures i dels serveis. Com obtenir aquests recursos de manera estable i previsible serà fonamental per a la sostenibilitat financera del conjunt del sistema de mobilitat.

L'objectiu de la jornada és identificar els costos de les diferents transicions que ha d'abordar la mobilitat urbana i metropolitana i apuntar les fonts de finançament més adients per assumir-los.

La jornada constarà de diferents taules temàtiques per oferir profunditat de debat en aspectes com inversions en electrificació, preu i cost del transport públic, les necessitats de renovació de les xarxes i de les flotes en servei, etc.

Quan: Dijous 14 de març de 2024 | De 09:30 a 13:00 hores

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...