System Manager - Especialista en Computació d'Alt Rendiment (HPC) - Nivell Intermedi a Sènior per l'Institut de Ciències del Mar

Busquem un professional experimentat en administració de sistemes, amb un nivell que va des d'intermedi fins a sènior, i especialitzat en Computació d'Alt Rendiment (HPC). Es valorarà un candidat amb coneixements avançats, preferiblement en tecnologies com Slurm, Llustre i entorns HPC, encara que no són requisits excloents. 

La posició s'enfoca en la gestió de sistemes, l'optimització del rendiment i el suport tècnic avançat, destacant la capacitat per a liderar projectes i equips, en el cas d'un candidat senior.

El candidat seleccionat col·laborarà amb el departament d'informàtica de l'ICM i amb els grups de recerca que utilitzen la informàtica científica en els seus projectes. La seva funció serà configurar i executar les instal·lacions computacionals del centre. A més, s'encarregarà de la instal·lació i manteniment de llibreries científiques, sistemes de cues de càlcu, infraestructures d'emmagatzematge, maquinari, comunicació en xarxa i altres accions necessàries per a garantir un funcionament eficient de les instal·lacions dels clùstres HPC.

Es valorarà la capacitat per a comprendre i satisfer les necessitats dels grups científics que utilitzen les instal·lacions de HPC. Encara que la programació científica no és una tasca específica del lloc, s'espera que els candidats seleccionats puguin interactuar amb els investigadors que desenvolupen programari científic. Per tant, s'apreciarà un coneixement suficient de llenguatges i eines de programació científica (Fortran, paral·lelització, I/O, mètodes numèrics, etc.). També es valorarà el coneixement en l'ús d'arquitectures heterogènies modernes, incloent-hi les GPU.

Les responsabilitats del lloc abastaran la instal·lació i manteniment de llibreries científiques, sistemes de cues, infraestructures d'emmagatzematge, maquinari, comunicació en xarxa i totes les altres accions necessàries per a garantir un bon funcionament i eficiència de les instal·lacions del clúster HPC.

DEADLINE: 29 February 2024

Més informació

Més posts de Recerca

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...