Projecte CLIMAS – Participa en la elaboració d’una caixa d’eines de ciència ciutadana per a les Assemblees Climàtiques

CLIMAS és un projecte europeu que es centra en el desenvolupament d’un conjunt d’eines innovadores per fer front als reptes del canvi climàtic, mitjançant la participació de la ciutadania com a element per a la resiliència social.

Venim a participar en un procés de co-creació, on estàs a punt d'inscriure't!!! Al llarg de les sessions construirem una caixa d'eines alternatives, a partir de projectes de ciència ciutadana, que estimulin la democràcia deliberativa a les Assemblees Climàtiques amb la finalitat d'incidir en polítiques climàtiques.

Serà molt divertit, dinàmic i fàcil ;) 

Què farem?

Sessió 1: Ciència ciutadana (15/02/2024) – Presentarem el context de la sessió, el projecte CLIMAS, el Living labs i el procés de co-creació, així com entendrem el que és la ciència ciutadana i practicarem amb alguns exemples. 

Sessió 2: Assemblees climàtiques (29/02/2024) – Ens endinsarem al concepte d'Assemblea Climàtica per a saber com encaixen els projectes de Ciència Ciutadana, amb els que haurem practicat al llarg de les diferentes fases de l'Assamblea. El resultat serà el paquet d'eines de ciència ciutadana.

Inscripcions

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...