Obertes les inscripcions al d-HEALTH Barcelona part-time de BIOCAT fins el proper 29/02/2024

Biocat té oberta les inscripcions al d·HEALTH Barcelona part-time, programa de formació d’emprenedoria i innovació en tecnologies mèdiques i ‘digital health’. Les inscripcions tancaran el proper 29 de febrer del 2024. 

Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) Part Time és un programa de 8 mesos adreçat a estudiants, investigadors i professionals sanitaris amb ganes de formar-se en innovació en salut, concretament amb perfils de 

Llicenciats i Doctors en Ciències de la Salut i de la Vida, Disseny, Enginyeria i Empresa.

El programa, inspirat en la metodologia Biodisseny, creada per la Universitat de Stanford, proporciona les eines necessàries als participants per a desenvolupar una idea de negoci basada en donar una solució a una necessitat mèdica real no satisfeta i ja identificada en una àrea clínica dels sis hospitals de referència de Catalunya.

La majoria de les sessions són en línia, excepte les 2 setmanes d’immersió clínica i algunes reunions que són en format presencial. 

Més informació

Més posts de Formació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...