Passa al contingut principal

Com mesurar l'impacte ambiental de la teva empresa

En aquesta sessió aprendràs, de la mà d’experts, a mesurar els diferents vectors ambientals de la teva empresa, a definir indicadors i a recollir dades que et serviran per calcular l’impacte de la teva activitat. També, podràs conèixer diferents metodologies de mesura: petjada ambiental, petjada de carboni i anàlisi del cicle de vida.

Combatre el canvi climàtic i la descarbonització de l’economia és el major repte que tenim per endavant. Avançar en la sostenibilitat permet guanyar en productivitat dels recursos, reduir les dependències de recursos estratègics, millorar el posicionament, diferenciar-se i accedir a nous mercats i clients. Les empreses tenen un paper cabdal en l’assoliment d’una economia més sostenible i més alineada amb els compromisos de mitigació i adaptació assumits pels Estats a l’Acord de París.

El teixit empresarial del país té un paper fonamental atès que la seva activitat, a banda de millorar la vida de les persones a través dels seus productes i serveis i contribuir al desenvolupament econòmic i social, causa un efecte directe sobre el nostre entorn, sobretot pel que fa a les emissions de gasos amb efecte hivernacle. Ciutats i empreses de tot el món estan establint objectius per reduir-les i aconseguir les zero emissions netes de carboni (Net Zero) el 2050.

Per assolir aquests propòsits, les empreses han de saber mesurar el seu impacte ambiental, determinar i prioritzar les àrees d’actuació que poden millorar la seva sostenibilitat i impulsar la innovació que marcarà la seva diferenciació ambiental.

Si vols mesurar el teu impacte ambiental, no et pots perdre aquesta sessió!

I un cop hagis après a mesurar la teva sostenibilitat, et pots inscriure a la sessió del proper 8 d’abril per conèixer com comunicar-ho.

Quan: Dimarts, 5 de març del 2024 de 10.00 h a 11.30 h

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta públca 12/04/2024

  Ajuntament de Piera - Industrial Piera, SA 1 plaça d'Enginyer de manteniment de l'espai públic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Junior Streaming Workflows Engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - R data analysis tools developer (RE2) Consell Comarcal del Priorat 1 plaça de Tècnic de suport al producte local, Projecte treball a comarques Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport especialista en energia pel projecte PYMEDEASCAT Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 1 plaça de Tècnic Observatori especialitat TIC Generalitat de Catalunya - Banc de Sang i Teixits (BST) 1 plaça de Tècnic de grau superior amb càrrec de Cap Àrea Manteniment Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de T

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve