Com mesurar l'impacte ambiental de la teva empresa

En aquesta sessió aprendràs, de la mà d’experts, a mesurar els diferents vectors ambientals de la teva empresa, a definir indicadors i a recollir dades que et serviran per calcular l’impacte de la teva activitat. També, podràs conèixer diferents metodologies de mesura: petjada ambiental, petjada de carboni i anàlisi del cicle de vida.

Combatre el canvi climàtic i la descarbonització de l’economia és el major repte que tenim per endavant. Avançar en la sostenibilitat permet guanyar en productivitat dels recursos, reduir les dependències de recursos estratègics, millorar el posicionament, diferenciar-se i accedir a nous mercats i clients. Les empreses tenen un paper cabdal en l’assoliment d’una economia més sostenible i més alineada amb els compromisos de mitigació i adaptació assumits pels Estats a l’Acord de París.

El teixit empresarial del país té un paper fonamental atès que la seva activitat, a banda de millorar la vida de les persones a través dels seus productes i serveis i contribuir al desenvolupament econòmic i social, causa un efecte directe sobre el nostre entorn, sobretot pel que fa a les emissions de gasos amb efecte hivernacle. Ciutats i empreses de tot el món estan establint objectius per reduir-les i aconseguir les zero emissions netes de carboni (Net Zero) el 2050.

Per assolir aquests propòsits, les empreses han de saber mesurar el seu impacte ambiental, determinar i prioritzar les àrees d’actuació que poden millorar la seva sostenibilitat i impulsar la innovació que marcarà la seva diferenciació ambiental.

Si vols mesurar el teu impacte ambiental, no et pots perdre aquesta sessió!

I un cop hagis après a mesurar la teva sostenibilitat, et pots inscriure a la sessió del proper 8 d’abril per conèixer com comunicar-ho.

Quan: Dimarts, 5 de març del 2024 de 10.00 h a 11.30 h

Més informació

Més posts d'Esdeveniments

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...