Sessió informativa: presenta els teus reptes d'innovació oberta a les fires Alimentària, Advanced Factories i Health Revolution Congress

Vols integrar solucions tecnològiques a la teva empresa?

Els Open Innovation Challenges són trobades empresarials que tenen per objectiu connectar empreses i entitats públiques que busquen solucions innovadores amb d’altres que ofereixen tecnologia. Es tracta d’esdeveniments B2B organitzats per ACCIÓ en el marc dels grans congressos internacionals celebrats a Catalunya.

Si ets una empresa o entitat pública amb una necessitat o un repte de tecnologia i innovació, participa a l’Open Innovation Challenge 2024 de les fires Alimentària, Advanced Factories i Health Revolution Congress com a challenge owner. Es tracta d’una oportunitat única per conèixer i concertar reunions individualitzades amb startups i proveïdors tecnològics que t’ajudaran a resoldre els grans reptes de la teva empresa.

Connecta't a la sessió per descobrir com participar-hi i no deixis passar l'oportunitat de presentar els teus reptes tecnològics als congressos més rellevants!

Quan: Divendres, 19 de gener del 2024 de 09.30 h a 10.30 h

Més informació

Més posts d'Esdeveniments


Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...