Passa al contingut principal

Baròmetre de Vehicle Autònom i Connectat – Edició 2023

Presentació dels resultats del Baròmetre de Vehicle Autònom i Connectat – Edició 2023, basat en els indicadors obtinguts a través de qüestionaris realitzats a les marques membres de l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (ANFAC). Aquesta col·laboració ha permès recopilar dades significatives que ofereixen una visió integral del sector.

L'anàlisi es centra en tres aspectes crucials:

a. Indicador de nivell potencial d'autonomia: Els resultats obtinguts reflecteixen el nivell mitjà al qual podria arribar la demanda amb la tecnologia disponible per part dels fabricants, encara que aquesta no estigui inclosa actualment als vehicles oferits a Espanya. Això proporciona una idea de fins a on podria arribar-se en un entorn favorable.

b. Indicador de nivell d'autonomia real de l'oferta: S'ha compilat informació per determinar el percentatge de models oferts en cada nivell d'autonomia SAE, oferint una visió clara de la situació actual del mercat en aquest àmbit.

c. Indicador de funcionalitats d'autonomia incorporades a l'oferta: Hem recopilat dades sobre el percentatge de vehicles oferts que inclouen determinades funcionalitats, diferenciant entre aquells que entren al mercat amb aquestes funcionalitats "de sèrie" i les que es presenten com a "opcionals".

En tot moment, s'ha vetllat per no utilitzar informació sensible relacionada amb dades comercials de les marques, especialment aquelles vinculades a tecnologies específiques que puguin estar sent incorporades. Les preguntes formulades i la informació recollida se centren en les funcionalitats, regulades per diferents normatives europees i internacionals, que podrien estar sent incorporades, independentment de la tecnologia específica utilitzada per abordar l'autonomia o la connectivitat dels vehicles.

Descarregar informe

Més posts de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 22/02/2024

  Ajuntament de Cambrils 1 plaça d'Enginyer superior   Ajuntament de Martorell 2 places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Development of computational methods for high-speed reacting flows (RE1) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic en selecció en espècies agroforestals Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència 301 places de Cos superior d'administració, escala superior d'administració general (opció general) Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència 9 places de Cos superior d'administració, escala superior d'administració general (opció d

Oferta pública 21/02/2024

  Ajuntament d'Alforja 1 plaça de Secretari - interventor Ajuntament de l'Ampolla 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de l'Ampolla 1 plaça d'Enginyer tècnic Ajuntament d'Esplugues de Llobregat 1 plaça d'Enginyer superior Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 2 places de Postdoctoral and research engineer positions on data assimilation for the atmospheric composition (R2) Consell Comarcal de l'Urgell Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica Municipal (SATM) Consell Comarcal del Berguedà 1 plaça de Secretari Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Civil Engineer Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 15 places d'Analista Java (Nacional) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 25 places d'Analista Programador Java (Nacional) Empresa de Transformación Agraria, SA