Anàlisi de l’ecosistema de startups ‘deeptech’ a Catalunya

Les empreses deeptech estan basades en coneixements científics i avenços tecnològics punters. Inclouen innovacions en les fronteres del coneixement en disciplines bàsiques com la biologia, la química, la física, les matemàtiques o l’enginyeria (STEM).

Aquest ecosistema està orientat a donar solucions a problemes socials o reptes globals, desenvolupant coneixement i tecnologia pioners per donar resposta a reptes mundials. Posa en especial focus als Objectius de desenvolupament sostenible i que acostumen a ser projectes d’alt risc tecnològic i a disposar de mecanismes de protecció de la propietat intel·lectual.

Les ‘deeptech’ a Catalunya

La indústria deeptech està en un àmbit que viu un creixement a l’alça durant els darrers anys. Segons l’informe Anàlisi de l’ecosistema d’startups deeptech a Catalunya, 2023 (document .PDF) publicat per ACCIÓ, el 2022 és l’any amb major volum d’inversió captat per les startups catalanes deeptech per un valor de 183 milions d’euros, i fins a l’octubre de 2023 s’han captat 106 milions.

Les 'deeptech' a Catalunya (CAT - ENG)

Descarrega la versió completa de l'informe, Anàlisi de l’ecosistema de startups ‘deeptech’ a Catalunya

Més informació

Més posts de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...