ACCIÓ Startup Forum 2023

Vols conèixer les startups amb més potencial? Vine a escoltar-les a la Catalan Pitch Competition durant els dies de Tech Spirit Barcelona. Una oportunitat per descobrir 27 projectes tecnològics transformadors dels àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i les deep tech.

Les startups començaran la competició fent un pitch del seu projecte i, posteriorment, les empreses classificades desgranaran aspectes com el model de negoci o la tecnologia en les rondes posteriors. Finalment, descobrirem la Startup catalana de l’any.

A més de les votacions del públic durant la jornada inicial, aquesta competició comptarà amb un panell d’experts format per inversors de capital risc, que serà qui escollirà l’empresa guanyadora en el segon dia de competició. Si encara no ho has, Descobreix l’experiència de Real Deal Milk, l’empresa guanyadora de l’any passat.

Vine a escoltar les startups amb més potencial de Catalunya, inscriu-te al Tech Spirit Barcelona!

Quan: 12-13 de desembre de 2023

Més informació

Més entrades d'Emprenedoria

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...