Passa al contingut principal

Convocatòria de la 6a edició dels Premis MobiliCat

Els Premis MobiliCat estan destinats a reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, realitzen a Catalunya. I són els únics premis existents a Catalunya en aquest àmbit.

Poden presentar-se a aquests premis les organitzacions, empreses, entitats, administracions públiques o institucions catalanes que hagin desenvolupat un projecte en l’àmbit de la mobilitat que estigui relacionat amb alguna d’aquestes tres categories:  Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible i Premi a la Millor Iniciativa Municipal en Mobilitat

Per presentar les candidatures cal fer arribar, a través del formulari d’inscripció, la informació requerida en les bases.

Així mateix, els Premis MobiliCat també atorguen un Premi d’Honor, però en aquesta categoria és el propi jurat dels premis qui determina quina persona és mereixedora d’aquest reconeixement, en base a la seva trajectòria professional i a la seva contribució al sector del transport públic.

Premi a la Innovació en Mobilitat

El Premi a la Innovació en Mobilitat està destina al projecte, start up, o aplicació creada per una persona, entitat o empresa catalanes, que hagi destacat per presentar una solució innovadora en l’àmbit de la mobilitat.

Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible

El Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible està destinat a qualsevol organisme públic, empresa o conjunt d’empreses, entitat, o emprenedor/a, que hagi implementat a Catalunya la millor iniciativa en l’àmbit de la mobilitat sostenible, ja sigui promovent-ne el seu ús o desenvolupant plans de millora en aquest àmbit.

Premi a la Millor Iniciativa Municipal en Mobilitat

El Premi a la Millor Iniciativa Municipal en l’àmbit de la Mobilitat està adreçat a qualsevol ens local que hagi implementat un pla de mobilitat o un projecte concret que hagi suposat una millora per a la mobilitat dels ciutadans a Catalunya.

El termini per presentar candidatures acaba el 10 de novembre de 2023

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

85 Cursos gratuïts de ciencia i tecnologia a la Universitat de Harvard

La Universitat de Harvard és una de les universitats més prestigioses del món, i els seus cursos d'educació superior són molt valorats. No obstant això, no és necessari pagar per obtenir una educació de qualitat de Harvard. La universitat ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia, inclosos molts en ciència i tecnologia. Avantatges dels cursos gratuïts de Harvard Hi ha molts avantatges a assistir a cursos gratuïts de Harvard. En primer lloc, són una manera excel·lent d'aprendre sobre temes actuals i importants en ciència i tecnologia. En segon lloc, poden ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquestes àrees. En tercer lloc, poden ser una bona manera d'aconseguir una avantatge competitiva en el mercat laboral. Cursos disponibles La Universitat de Harvard ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia en ciència i tecnologia. Alguns dels cursos més populars inclouen: CS50's Introduction to Computer Science (Introducció a la ciènci

Oferta pública 04/12/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Part-time Senior Resercher on uncertainty characterization of data-driven models Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral opportunity within the EU-funded project eco2adapt Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de R+D+I Project Manager Cicle de l'Aigua del Ter, SA (CATSA) 1 plaça de Director Tècnic Consell Comarcal del Tarragonès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic en informàtica Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Titulat universitari de suport PRL - Obres Modernització de Regadius (Lleida i Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Tècnic - SIG/CAD (Madrid, Barcelona i Sevilla) Generalitat de Catalunya -

Informe de tendencias salariales 2024 - Randstad

El salario es una de las 5 palancas utilizadas por las empresas para fidelizar el talento, según el informe de Tendencias de RRHH, para las que el déficit de talento y su fidelización son los principales desafíos de los departamentos de RRHH. Este desafío se ve además intensificado por los cambios producidos en la economía española y el mercado laboral durante el último año al enfrentarse a una situación compleja afectada por efectos de diversa naturaleza que han contribuido a frenar el ritmo de recuperación laboral y plantean un futuro inmediato de grandes incertidumbres. En este contexto, las tendencias salariales se están viendo afectadas por un mayor dinamismo, como queda recogido en el actual Informe de Tendencias Salariales para 2024. Tablas salariales  sector de Retail sector de Logística y Transporte sector de Banca & Seguros & Consultoría. sector de Tax & Legal sector de Digital & Ecommerce sector de Educación sector de Salud sector de Life Sciences sector de I