Passa al contingut principal

Resume Trick: un eina gratuïta per crear un currículum professional

Resume Trick és una eina gratuïta en línia que permet crear un currículum professional de manera fàcil i ràpida. L'eina ofereix una gran varietat de funcions i característiques que ajuden els usuaris a crear un currículum que sigui atractiu i que destaqui entre la resta de candidats.

Resume Trick ofereix les següents característiques:

 • 100% gratuït: Resume Trick és una eina gratuïta, sense cap cost ni subscripció.
 • Plantilles personalitzables: Resume Trick ofereix una gran varietat de plantilles personalitzables per a crear un currículum que sigui professional i que s'adapti a les necessitats de cada usuari.
 • Assistent d'IA: Resume Trick incorpora un assistent d'IA que ajuda els usuaris a crear un currículum que sigui atractiu i que destaqui entre la resta de candidats.
 • Fàcil d'utilitzar: Resume Trick és una eina molt fàcil d'utilitzar, fins i tot per a persones que no tenen experiència en la creació de currículums.

Com funciona

 • Per crear un currículum amb Resume Trick, els usuaris han de seguir aquests passos:
 • Registrar-se en la plataforma.
 • Triar una plantilla personalitzable.
 • Introduir la seva informació personal, acadèmica i professional.
 • Revisar el currículum i fer-hi les modificacions necessàries.
 • Exportar el currículum en el format desitjat.

Consells per crear un currículum guanyador

A més de les característiques que ofereix Resume Trick, hi ha una sèrie de consells que poden ajudar a crear un currículum guanyador:

 • Fes que el teu currículum sigui personalitzat: El teu currículum ha de ser personalitzat per a cada lloc de treball al qual et presentes. Adapta la informació que inclous per destacar les teves habilitats i experiència que són més rellevants per al lloc de treball.
 • Fes que el teu currículum sigui concis: El teu currículum ha de ser concis i fàcil de llegir. Evita utilitzar un llenguatge complex o ambigu.
 • Utilitza les paraules clau adequades: Els reclutadors solen utilitzar sistemes de seguiment de candidats (ATS) per analitzar els currículums. Assegura't d'incloure les paraules clau adequades en el teu currículum per a que sigui detectat pels ATS.
 • Revisa el teu currículum: Demana a un amic o familiar que revisi el teu currículum abans de presentar-lo. Una segona opinió pot ajudar-te a detectar errors o omissions.

Seguint aquests consells, podràs crear un currículum que t'ajudi a aconseguir la feina que vols.

Més entrades de Cercar Feina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques