Passa al contingut principal

Resume Trick: un eina gratuïta per crear un currículum professional

Resume Trick és una eina gratuïta en línia que permet crear un currículum professional de manera fàcil i ràpida. L'eina ofereix una gran varietat de funcions i característiques que ajuden els usuaris a crear un currículum que sigui atractiu i que destaqui entre la resta de candidats.

Resume Trick ofereix les següents característiques:

 • 100% gratuït: Resume Trick és una eina gratuïta, sense cap cost ni subscripció.
 • Plantilles personalitzables: Resume Trick ofereix una gran varietat de plantilles personalitzables per a crear un currículum que sigui professional i que s'adapti a les necessitats de cada usuari.
 • Assistent d'IA: Resume Trick incorpora un assistent d'IA que ajuda els usuaris a crear un currículum que sigui atractiu i que destaqui entre la resta de candidats.
 • Fàcil d'utilitzar: Resume Trick és una eina molt fàcil d'utilitzar, fins i tot per a persones que no tenen experiència en la creació de currículums.

Com funciona

 • Per crear un currículum amb Resume Trick, els usuaris han de seguir aquests passos:
 • Registrar-se en la plataforma.
 • Triar una plantilla personalitzable.
 • Introduir la seva informació personal, acadèmica i professional.
 • Revisar el currículum i fer-hi les modificacions necessàries.
 • Exportar el currículum en el format desitjat.

Consells per crear un currículum guanyador

A més de les característiques que ofereix Resume Trick, hi ha una sèrie de consells que poden ajudar a crear un currículum guanyador:

 • Fes que el teu currículum sigui personalitzat: El teu currículum ha de ser personalitzat per a cada lloc de treball al qual et presentes. Adapta la informació que inclous per destacar les teves habilitats i experiència que són més rellevants per al lloc de treball.
 • Fes que el teu currículum sigui concis: El teu currículum ha de ser concis i fàcil de llegir. Evita utilitzar un llenguatge complex o ambigu.
 • Utilitza les paraules clau adequades: Els reclutadors solen utilitzar sistemes de seguiment de candidats (ATS) per analitzar els currículums. Assegura't d'incloure les paraules clau adequades en el teu currículum per a que sigui detectat pels ATS.
 • Revisa el teu currículum: Demana a un amic o familiar que revisi el teu currículum abans de presentar-lo. Una segona opinió pot ajudar-te a detectar errors o omissions.

Seguint aquests consells, podràs crear un currículum que t'ajudi a aconseguir la feina que vols.

Més entrades de Cercar Feina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

85 Cursos gratuïts de ciencia i tecnologia a la Universitat de Harvard

La Universitat de Harvard és una de les universitats més prestigioses del món, i els seus cursos d'educació superior són molt valorats. No obstant això, no és necessari pagar per obtenir una educació de qualitat de Harvard. La universitat ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia, inclosos molts en ciència i tecnologia. Avantatges dels cursos gratuïts de Harvard Hi ha molts avantatges a assistir a cursos gratuïts de Harvard. En primer lloc, són una manera excel·lent d'aprendre sobre temes actuals i importants en ciència i tecnologia. En segon lloc, poden ajudar-te a desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquestes àrees. En tercer lloc, poden ser una bona manera d'aconseguir una avantatge competitiva en el mercat laboral. Cursos disponibles La Universitat de Harvard ofereix una àmplia gamma de cursos gratuïts en línia en ciència i tecnologia. Alguns dels cursos més populars inclouen: CS50's Introduction to Computer Science (Introducció a la ciènci

Oferta pública 04/12/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Part-time Senior Resercher on uncertainty characterization of data-driven models Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral opportunity within the EU-funded project eco2adapt Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de R+D+I Project Manager Cicle de l'Aigua del Ter, SA (CATSA) 1 plaça de Director Tècnic Consell Comarcal del Tarragonès Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic en informàtica Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Titulat universitari de suport PRL - Obres Modernització de Regadius (Lleida i Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Tècnic - SIG/CAD (Madrid, Barcelona i Sevilla) Generalitat de Catalunya -

Informe de tendencias salariales 2024 - Randstad

El salario es una de las 5 palancas utilizadas por las empresas para fidelizar el talento, según el informe de Tendencias de RRHH, para las que el déficit de talento y su fidelización son los principales desafíos de los departamentos de RRHH. Este desafío se ve además intensificado por los cambios producidos en la economía española y el mercado laboral durante el último año al enfrentarse a una situación compleja afectada por efectos de diversa naturaleza que han contribuido a frenar el ritmo de recuperación laboral y plantean un futuro inmediato de grandes incertidumbres. En este contexto, las tendencias salariales se están viendo afectadas por un mayor dinamismo, como queda recogido en el actual Informe de Tendencias Salariales para 2024. Tablas salariales  sector de Retail sector de Logística y Transporte sector de Banca & Seguros & Consultoría. sector de Tax & Legal sector de Digital & Ecommerce sector de Educación sector de Salud sector de Life Sciences sector de I