Passa al contingut principal

Premis als millors TFG i TFM en l'àmbit de la promoció de la salut

Els premis s’atorguen als millors treballs finals de grau i màster de temàtica relacionada amb la promoció de la salut i amb l'ODS corresponent. 

Poden optar als premis els treballs que apliquin la perspectiva de la promoció de la salut relacionada amb l’ODS número 3. A aquests efectes, la promoció de la salut s’entén relacionada tant amb persones com amb societats. 

Bases de la II convocatòria dels Premis als millors Treballs Finals de Grau i de Màster en l'àmbit de la promoció de la salut en relació amb els ODS de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables

Qui pot participar-hi?

Pot participar i optar al premi l’alumnat que hagi defensat el TFG o TFM a qualsevol de les universitats catalanes durant el curs2022-2023.

Els treballs poden ser individuals o col·lectius. Cal fer constar una opció o altra cosa des del moment de la presentació de l’obra. En tot cas, però, la dotació econòmica del premi és únic i, per tant, s’ha de repartir entre els autors. 

Requisits de participació

  • Els treballs han d’estar qualificats amb una nota igual o superior al 9. 
  • Els treballs han de ser originals i poden ser de qualsevol disciplina, però han d’aplicar la perspectiva de la promoció de la salut relacionada amb l’ODS número 3, concretament en l'àmbit de la salut. 
  • Els treballs poden estar escrits en català, castellà o anglès. L’extensió òptima no hauria de superar les seixanta pàgines per als TFG i cent pàgines per als TFM. 
  • La participació en el premi és compatible amb la presentació a altres convocatòries de premis similars, i en cap cas no ho substitueix. 
  • Les persones que hi participen es fan responsables que els treballs no vulnerin cap dret de tercers i de disposar de tots els drets necessaris per autoritzar-ne, si escau, la publicació.

Termini de presentació

El termini per a la presentació de les sol·licituds amb els treballs per optar als premis és del 9 al 27 d’octubre del 2023. No es pot admetre cap lliurament fora d’aquest període. 

Més informació

Més entrades de Premis


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 04/06/2024

  Ajuntament de Torredembarra 1 plaça d'Enginyer tècnic d'obre pública Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de FPGA Research Engineer (RE1) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Enginyer Electrònic Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal de la Terra Alta dels Serveis Territorials a Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament de Drets Socials 3 places de Tècnic superior al Programa temporal de suport a la transformació organitzativa Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) 1 plaça de Tècnic de seguretat corporativa Oficines centrals de Fontsanta (Sant Joan Despí) Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU 1 plaça de Cap de gerència de Projectes i Serveis TIC Generalitat de Catalunya - Institut de Seguretat Pública de Catalun

Oferta pública 07/06/2024

  Ajuntament de Corbera de Llobregat 1 plaça de Tècnic mitjà de Recursos Humans (Cap de Recursos Humans) Ajuntament de Ribes de Freser 1 plaça d'Enginyer Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student - Data for Language and Translation Technologies (R0) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista en ecologia, gestió forestal i ciència de dades Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Technician of Competitive Calls Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Secretaria General (Barcelona) Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) 1 plaça d'Enginyer Júnior per al Grup de Recerca de Codificació interactiva d'imatges (IEEC-CERES / UAB-dEIC-GICI) per al projecte

Oferta pública 03/06/2024

  Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA 1 plaça de Tècnic superior de sectors estratègics i innovació Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça d'Enginyer industrial Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior HPC for Earth Sciences Team Leader (RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Post-Doctoral offer in Ecohydrological modelling and forest management Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Business Developer Sector Telco Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 2 places de Tècnic superior especialista Departament de Regulació de Serveis d'Abastament de l'Àrea d'Abastament d'Aigua Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA) 1 plaça de Tècnic superior especialista Unitat d'Ordenació del Domini Públic Hidràulic de la Demarcació Territorial de Girona Generalitat de Catal