Passa al contingut principal

Premis als millors TFG i TFM en l'àmbit de la promoció de la salut

Els premis s’atorguen als millors treballs finals de grau i màster de temàtica relacionada amb la promoció de la salut i amb l'ODS corresponent. 

Poden optar als premis els treballs que apliquin la perspectiva de la promoció de la salut relacionada amb l’ODS número 3. A aquests efectes, la promoció de la salut s’entén relacionada tant amb persones com amb societats. 

Bases de la II convocatòria dels Premis als millors Treballs Finals de Grau i de Màster en l'àmbit de la promoció de la salut en relació amb els ODS de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables

Qui pot participar-hi?

Pot participar i optar al premi l’alumnat que hagi defensat el TFG o TFM a qualsevol de les universitats catalanes durant el curs2022-2023.

Els treballs poden ser individuals o col·lectius. Cal fer constar una opció o altra cosa des del moment de la presentació de l’obra. En tot cas, però, la dotació econòmica del premi és únic i, per tant, s’ha de repartir entre els autors. 

Requisits de participació

  • Els treballs han d’estar qualificats amb una nota igual o superior al 9. 
  • Els treballs han de ser originals i poden ser de qualsevol disciplina, però han d’aplicar la perspectiva de la promoció de la salut relacionada amb l’ODS número 3, concretament en l'àmbit de la salut. 
  • Els treballs poden estar escrits en català, castellà o anglès. L’extensió òptima no hauria de superar les seixanta pàgines per als TFG i cent pàgines per als TFM. 
  • La participació en el premi és compatible amb la presentació a altres convocatòries de premis similars, i en cap cas no ho substitueix. 
  • Les persones que hi participen es fan responsables que els treballs no vulnerin cap dret de tercers i de disposar de tots els drets necessaris per autoritzar-ne, si escau, la publicació.

Termini de presentació

El termini per a la presentació de les sol·licituds amb els treballs per optar als premis és del 9 al 27 d’octubre del 2023. No es pot admetre cap lliurament fora d’aquest període. 

Més informació

Més entrades de Premis


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. Troba l’oferta d’ocupació que s’ajusti més al teu perfil professional i expectatives. Inscriu-te per fer-nos arribar el teu CV. Ingeniero/a para Investigación en Industria 4.0 (Sector Plásticos). Barcelona. Modalitat de treball Presencial Business Developer - Biotecnología Alimentaria - Complementos Alimenticios. Barcelona. Departament Desarrollo de Negocio Modalitat de treball Híbrida Data Scientist & Machine Learning Engineer. Departament Data Science & Big Data Analytics Modalitat de treball Híbrida.  GESTOR/A PROYECTOS DE SALUD DIGITAL Barcelona. Departament Tecnología y Transferencia Modalitat de treball Híbrida Totes les ofertes Més posts de Recerca

Oferta pública 16/02/2024

  Ajuntament de Maçanet de la Selva 1 plaça d'Enginyer Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant d'investigador Generalitat de Catalunya - Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya 1 plaça de Tècnic en integracions (xarxes i comunicacions informàtiques / gestor de projectes) (Barcelona o Reus) Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) 1 plaça de Cap de Distribució a les Oficines centrals de Fontsanta (Sant Joan Despí) Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) 1 plaça de Technical Position for the Atlas Pixel group

Oferta pública 19/02/2024

  Ajuntament de Campdevànol 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament de la Pobla de Lillet 1 plaça de Secretari interventor a l'agrupació de municipis de la Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola Ajuntament de les Franqueses del Vallès 2 places d'Agent de la Policia Local Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Researcher position Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte Tècnic Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic superior Recursos Humans Diputació de Girona 2 places d'Enginyer tècnic informàtic - perfil tècnic de desenvolupament Diputació de Girona 2 places d'Enginyer de camins, canals i ports Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil analista funcional Diputació de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic - perfil sistemes Diputació de Girona 8 places de