Passa al contingut principal

Beques de recerca de la Fundació Canon a Europa

Anualment, la Fundació Canon a Europa concedeix fins a 15 beques a investigadors europeus i japonesos altament qualificats. S'espera que els becaris europeus realitzin un període de recerca al Japó, mentre que s'espera que els becaris japonesos facin la seva recerca a Europa. 

Les beques de la Fundació Canon tenen una durada mínima de tres mesos fins a un màxim d'un any. 

Donem suport a tots els camps de recerca. No hi ha limitacions ni restriccions. Els sol·licitants no han d'estar matriculats o ocupats actualment en el moment de sol·licitar. 

Els becaris Canon d'Europa poden triar lliurement els seus instituts i amfitrions al Japó. La mateixa llibertat es dóna als Canon Fellows japonesos que arriben a Europa. Les beques de recerca de la Fundació Canon es poden sol·licitar quan s'ha arribat a un acord sobre la cooperació i un pla de recerca entre l'investigador convidat i la institució d'acollida proposada. 

El proper termini de presentació de sol·licituds serà el 15 de setembre de 2023 per a les sol·licituds que comencin entre gener i desembre de 2024. 

El suport financer per als becaris de recerca pot arribar fins a 30.000 euros anuals i prorratejats per períodes diferents . El becari de recerca pot decidir a quins costos es pot utilitzar la subvenció. Alguns exemples són els costos de vida, viatges, assegurances, costos de recerca, llibres, etc. No hi ha restriccions. 

Les decisions de finançament es basen en la qualitat del pla de recerca, les cartes de referència i la confirmació de l'amfitrió. La taxa d'èxit no està influenciada pel gènere, l'edat i la nacionalitat.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon