Passa al contingut principal

Beques de recerca de la Fundació Canon a Europa

Anualment, la Fundació Canon a Europa concedeix fins a 15 beques a investigadors europeus i japonesos altament qualificats. S'espera que els becaris europeus realitzin un període de recerca al Japó, mentre que s'espera que els becaris japonesos facin la seva recerca a Europa. 

Les beques de la Fundació Canon tenen una durada mínima de tres mesos fins a un màxim d'un any. 

Donem suport a tots els camps de recerca. No hi ha limitacions ni restriccions. Els sol·licitants no han d'estar matriculats o ocupats actualment en el moment de sol·licitar. 

Els becaris Canon d'Europa poden triar lliurement els seus instituts i amfitrions al Japó. La mateixa llibertat es dóna als Canon Fellows japonesos que arriben a Europa. Les beques de recerca de la Fundació Canon es poden sol·licitar quan s'ha arribat a un acord sobre la cooperació i un pla de recerca entre l'investigador convidat i la institució d'acollida proposada. 

El proper termini de presentació de sol·licituds serà el 15 de setembre de 2023 per a les sol·licituds que comencin entre gener i desembre de 2024. 

El suport financer per als becaris de recerca pot arribar fins a 30.000 euros anuals i prorratejats per períodes diferents . El becari de recerca pot decidir a quins costos es pot utilitzar la subvenció. Alguns exemples són els costos de vida, viatges, assegurances, costos de recerca, llibres, etc. No hi ha restriccions. 

Les decisions de finançament es basen en la qualitat del pla de recerca, les cartes de referència i la confirmació de l'amfitrió. La taxa d'èxit no està influenciada pel gènere, l'edat i la nacionalitat.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 15/09/2023

  Ajuntament de Castell-Platja d'Aro 1 plaça d'Arquitecte tècnic Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic superior al Servei Territorial d'Ocupació a Girona (Secció de Control i Justificació Econòmica) Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Barcelona-Sant Andreu Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) 1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices Group Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'Investigador predoctoral Ministerio de Ciencia e Innovación - Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT) 1 plaça d'

Oferta pública 18/09/2023

  Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça de Professor de l'Escola d'Adults Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de RTL Engineer (R0) Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager Tecnologies Digitals Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya 1 plaça de Project Manager TIC - Sector públic i privat Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a la Ca

Ciència i cinema a l'EEBE: “Maths saves The Last of Us”

Comença una nova edició del cicle Ciència i Cinema de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), amb la conferència “Maths saves The Last of Us”, a càrrec d'Ángeles Carmona, Andrés M. Encinas i Ma. José Jiménez, investigadores del departament de Matemàtiques), i del grup de recerca d'Anàlisi matricial i Teoria Discreta del Potencial (MAPTHE). Les investigadores analitzaran el context matemàtic de la sèrie The Last of Us, sèrie emesa per HBO, per poder assabentar-se de com la matemàtica discreta ens ajuda a aturar el cordyceps. A la sessió es podrà descobrir com les matemàtiques esdevenen essencials per al modelatge de pandèmies i ens permeten comprendre com es propaga la infecció del fong. L'activitat tindrà lloc a les 12 h a la Sala d'Actes de l'EEBE, i en finalitzar la xerrada, les persones assistents podran posar a prova els coneixements adquirits durant la sessió mitjançant un qüestionari de resposta múltiple. La persona guanyadora s'endurà a cas