Passa al contingut principal

Proceso de Selección RED ELECTRICA OPERA 2023. Fundacion SEPI

La Fundación SEPI, F.S.P., de conformidad con los términos del contrato de fecha 30 de mayo de 2023, suscrito con RED ELÉCTRICA DE ESPAÑA, S.A.U., convoca 12 becas, ampliables, correspondientes al Programa “FUNDACIÓN SEPI – RED ELÉCTRICA OPERA 2023”, cuyas características generales se exponen en las Bases de la Convocatoria.

Las Bases de la Convocatoria se han rectificado con respecto a la publicación original. La DURACIÓN de la beca será de 6 MESES.

(1) Bases de la Convocatoria

(2) Las entrevistas se realizarán en Madrid. Posiblemente de forma telemática

(3) Formulario de Solicitud para titulados

(4) Recepción de solicitudes: Ampliado el plazo de recepción de solicitudes hasta el 31 de agosto de 2023

Més informació

Més entrades de Pràctiques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina