Passa al contingut principal

Concurs: Bormioli Pharma Augmented Reality Experience

New idea contest on desall.com: Bormioli Pharma and Desall invite you to develop augmented reality solutions aimed at revolutionising the administration of medications packaged in vials and rigid bottles.

Company description

At Bormioli Pharma, we design and manufacture pharmaceutical packaging systems that reach millions of patients worldwide every year. With 9 factories across Europe and over 1,400 dedicated employees, we proudly distribute our products to more than 100 countries.

We see ourselves as a “start-up” with over a century of experience, originating from a historic industrial background and becoming an independent company in 2017. This unique position allows us to be both stable and dynamic. In recent years, we have consistently invested in enhancing our production capabilities, acquiring new businesses, and, most importantly, driving growth through innovation.

Embracing this spirit, we have developed our own Open Innovation model, a system that promotes skill-sharing and external collaboration in our processes. We firmly believe that collaboration fuels change and that fresh ideas have the power to improve people’s lives.

Bormioli Pharma is seeking augmented reality (AR) solutions to offer users an array of multimedia content related to medications in rigid packaging by recognising specific elements (e.g., a QR code or the packaging itself). We are particularly interested in solutions for:

● Injection vials
● Syrup bottles
● Pill bottles
● Ampoules with drip administration for ophthalmic or oral care

Termini per concursar: 14 SEPTEMBER 2023


Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Salut digital a Catalunya

La salut digital (pel concepte en anglès de digital health) es refereix a l’àmbit de coneixement i pràctica associat al desenvolupament i ús de tecnologies digitals per millorar la salut Es tracta d’un mercat que creixerà a un ritme d’un 13% anual fins al 2032 i que engloba àmbits com la intel·ligència artificial aplicada a la medicina o els models telemàtics. Alhora, es tradueix en solucions tecnològiques com la medicina personalitzada, els nous dispositius mèdics, la telemedicina o les teràpies digitals. Davant d’aquest panorama creixent, l’àmbit de la salut digital a Catalunya s’ha convertit en una indústria emergent i molt dinàmica. De fet, tal i com indica l’informe tecnològic Salut digital a Catalunya, 331 empreses configuren aquest sector d’activitat on hi destaquen 356 startups tecnològiques. Es tracta d’un sector molt jove en que el 65% de les companyies tenen menys de 10 anys. Totes aquestes empreses generen més de 4.800 llocs de treball, facturen 592,5 milions d’euros i ho f

Oferta pública 22/07/2024

Ajuntament de Figueres 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal del Moianès 1 plaça d'Enginyer tècnic de l'Àrea de Territori Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) 1 plaça de Desenvolupador d'aplicacions informàtiques a la Unitat de Sismologia Generalitat de Catalunya - Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) 1 plaça de Professor al Centre de Barcelona Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 24 places de Cos d'Enginyers Geògrafs