Passa al contingut principal

6 idees per gestionar el talent digital a les startups. Joaquim Campà. Acció

Joaquim Campà ha estat un dels responsables de recursos humans de Social Point, empresa catalana líder en el desenvolupament de videojocs i que el 2017 va ser adquirida per la companyia americana Take-Two, una de les empreses d’entreteniment més importants del món. Social Point destaca, ni més ni menys, per la seva cultura empresarial innovadora i inclusiva i per apostar de manera ferma per la formació i el creixement dels seus treballadors.

En una empresa així, com es gestiona el talent digital? En aquest context, Joaquim Campà afirma que la majoria dels processos del passat estan trencats i la bona gestió del talent digital a les startups és imprescindible per assegurar-ne l'èxit. En la Scaleup Talk del mes de juny, l’expert ens ha explicat 6 aspectes clau per gestionar la revolució del talent digital.

1. Organització

2. Model operatiu

3. Lideratge

4. Selecció

5. Desenvolupament

6. Comunicació

Més informació

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina