Passa al contingut principal

3a. Edició de la preacceleradora d’automoció “ACCELERA MARTORELL; Reptes de la Mobilitat Sostenible

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Campus FPCAT - UPC de la Mobilitat Sostenible impulsen per tercera vegada el programa PRIMER de Preacceleració per projectes emprenedors territorials d’alta especialització en el sector de l’automoció amb la preacceleradora “ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible”.

Aquesta convocatòria de projectes emprenedors territorials d’alta especialització promoguda pel Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya s’emmarca en el programa PRIMER de Preacceleració que vol estimular una emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia tecnologia i que trobi solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat.

“ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible”, es tracta d’un programa formatiu GRATUÏT per a les persones participants, molt pràctic, que compta amb 60 hores de formació tècnica en mobilitat sostenible i automoció, 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial, així com d’un acompanyament personalitzat en forma de mentories.

El programa s’adreça a 15 participants amb els següents perfils: Titulats en Cicles Formatius de Grau Superior, Titulats o estudiants de Graus Universitaris d’enginyeria o professionals d’empreses i emprenedors/res interessats en el sector de la mobilitat.

El programa formatiu d’aquesta tercera edició “ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible”   inclou formació especialitzada dins el sector de la mobilitat:

 • Design thinking i Lean Startup.
 • Sistemes de mobilitat urbana.
 • Vehicles elèctrics, autònoms i connectats.
 • Bateries i altres fonts d’energia.
 • Digitalització en l’entorn industrial.
 • Robotització de processos.

I també formació empresarial:

 • Habilitats de les persones emprenedores.
 • Estudi de mercat.
 • Metodologies del Model de Negoci (Mètode Focus, Lean Startup i Scope).
 • Metodologies de Model de Negoci i Pla d'Empresa.
 • Costos, Pressupost i comptabilitat.
 • Estratègia de Vendes, Màrqueting.
 • Gestió financera i pla Econòmic Financer.
 • Legalitat de les Start Up. Pacte de socis.
 • Ecosistema de les Start up de Mobilitat i automoció. Fonts de finançament.
 • Protecció del Producte i/o servei: Marques i patents  i Elevator Pich.

Més informació

Més entrades d'Emprenedoria

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Digital Workshop Week

Del 22 al 31 de maig podràs conèixer les claus sobre les competències i tecnologies que estan revolucionant l’ecosistema digital. Impulsem 15 tallers formatius presencials durant una setmana a Barcelona Participa de manera gratuïta en la setmana de formació digital de Mobile World Capital Barcelona que organitzem del 22 al 31 de maig on podràs assistir presencialment a tallers en centres de formació líders de la ciutat: Ironhack, EAE Business School, IT Academy, Nuclio Digital School, Cloudcoachers, Le Wagon, ESIC i Barcelona Inclusive Coding. Només durant una setmana impartiran classes formatives presencials de Web Development, E-commerce, Màrqueting, UX, Data Analytics i Intel·ligència Artificial. Vols aprendre de la mà de professionals de primer nivell? 1. Consulta els 15 tallers formatius 2. Inscriu-te a través de la nostra web al taller que més t’interessi 3. Prepara’t la sessió i assisteix! Més informació Més posts de Formació

Oferta pública 07/05/2024

  Consorci del Patrimoni de Sitges 1 plaça de Tècnic mitjà en arquitectura i enginyeria (CPSI03/24) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal al Parc Natural de l'Alt Pirineu Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic d'obres públiques als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials a Tarragona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei Català de Trànsit, Barcelon