Passa al contingut principal

EURECHA Student Contest

La Computer Aided Process Engineering (CAPE)(obriu en una finestra nova) organitza una nova edició de l'EURECHA Student Contest(obriu en una finestra nova), adreçada a estudiantat de grau, màster i doctorat.

Enguany la temàtica de competició es centra en la fabricació de productes químics a partir de CO2 utilitzant recursos d'energia renovables.

La data límit de presentació de propostes és el 15 d'abril de 2023 a les 23:59 CET. Les solucions les poden preparar individualment o per equips. Cal fer inscripció a la web de CAPE.

El 1r premi consisteix en una invitació per assistir a la conferència ESCAPE-33  que es celebrarà a Grècia i una contribució econòmica de 1.000€ per cobrir les despeses de viatge i allotjament corresponents..

El 2n premi serà la invitació per assistir al CAPE-Forum, que tindrà lloc a Portugal, i una contribució econòmica de 750 EUR per cobrir les despeses de viatge i allotjament corresponents.

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con