Els semiconductors a Catalunya. Acció

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. 

Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats.

Un dels sectors que viurà un creixement de la demanda més elevat és el de l’automoció (+10,3% anual fins el 2025) per la gran necessitat de xips i semiconductors que requereixen els nous vehicles elèctrics, connectats o autònoms. De la mateixa manera, també ha estat la indústria més afectada per la crisi de subministraments de semiconductors.

Descarrega l'informe complert

Píndola: Els semiconductors a Catalunya 

[ES] Píndola Los semiconductores en Cataluña 

[EN] Snapshot Semiconductors in Catalonia 

Més entrades de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...