Passa al contingut principal

Beques Carnet Jove per a joves de 16 a 31 anys

S’obre el període d’inscripcions a les Beques Carnet Jove per a joves de 16 a 31 anys, en el marc del Programa Connecta’t. Tenen com a objectiu promoure l’accés de joves al món professional en els àmbits de la comunicació, la cultura, l’acció social i l’esport.

Les beques convocades aquest 2023 són:

 • Beca de Disseny: elaboració de les il·lustracions de les Beques per a l’any 2024 a través de l’estudi de disseny gràfic que treballa pel Programa Connecta’t del Carnet Jove.
 • Beca de Lletres: tasques de periodista al diari El Punt Avui durant 12 mesos, amb la publicació d’un mínim d'onze peces periodístiques.
 • Beca de Ràdio: col·laboració en el programa matinal Flaix Matí de l'emissora Flaix FM durant una temporada amb tasques de producció, logística dels esdeveniments i un rol en antena.
 • Beca de Còmic: pràctiques a Ediciones El Jueves, on publicarà 28 tires còmiques a la revista en paper i al web de la mateixa publicació, durant els 12 mesos següents a la concessió de la beca.
 • Beca de Fotografia: col·laboració a la secció de fotografia al diari Ara durant 12 mesos, on publicarà un mínim de 20 fotografies.
 • Beca de Realització: seguiment de realització d'un telenotícies a TV3, d'una transmissió esportiva des d'una unitat mòbil, d'un capítol de telenovel·la, d'un programa en directe i d'un altre programa enregistrat, entre d'altres.
 • Beca de Maquillatge i Perruqueria: tècniques de treball del servei de caracterització de TV3, arxius d'imatges de caracterització, compres de material i elaboració de promocions de la cadena .
 • Beca de Vestuari: tècniques de treball del servei de vestuari i de les compres de material de TV3, així com l'anàlisi de vestuari dels programes del canal infantil, dels telenotícies, dels programes d'esports i de la telenovel·la.
 • Beca d'Ambientació: preparació de l'ambientació de programes enregistrat i en directe de TV3, disseny de l'escenografia i l'ambientació amb atrezzo i mobiliari.
 • Beca de Muntatge musical: coneixement de sons i músiques de programes de TV3 en directe i dels mètodes de la postproducció com ara l’organització de la discoteca, les bases de dades i el tractament informàtic de la discografia.
 • Beca d'Acció Social: estada a l'Àrea Social de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ per desenvolupar projectes relacionats amb l’obra social.
 • Beca d'Esport: estada a l’àrea d’alt rendiment del FC Barcelona, juntament amb els preparadors físics dels equips de les diferents seccions esportives del club.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni