Passa al contingut principal

Beques Carnet Jove per a joves de 16 a 31 anys

S’obre el període d’inscripcions a les Beques Carnet Jove per a joves de 16 a 31 anys, en el marc del Programa Connecta’t. Tenen com a objectiu promoure l’accés de joves al món professional en els àmbits de la comunicació, la cultura, l’acció social i l’esport.

Les beques convocades aquest 2023 són:

 • Beca de Disseny: elaboració de les il·lustracions de les Beques per a l’any 2024 a través de l’estudi de disseny gràfic que treballa pel Programa Connecta’t del Carnet Jove.
 • Beca de Lletres: tasques de periodista al diari El Punt Avui durant 12 mesos, amb la publicació d’un mínim d'onze peces periodístiques.
 • Beca de Ràdio: col·laboració en el programa matinal Flaix Matí de l'emissora Flaix FM durant una temporada amb tasques de producció, logística dels esdeveniments i un rol en antena.
 • Beca de Còmic: pràctiques a Ediciones El Jueves, on publicarà 28 tires còmiques a la revista en paper i al web de la mateixa publicació, durant els 12 mesos següents a la concessió de la beca.
 • Beca de Fotografia: col·laboració a la secció de fotografia al diari Ara durant 12 mesos, on publicarà un mínim de 20 fotografies.
 • Beca de Realització: seguiment de realització d'un telenotícies a TV3, d'una transmissió esportiva des d'una unitat mòbil, d'un capítol de telenovel·la, d'un programa en directe i d'un altre programa enregistrat, entre d'altres.
 • Beca de Maquillatge i Perruqueria: tècniques de treball del servei de caracterització de TV3, arxius d'imatges de caracterització, compres de material i elaboració de promocions de la cadena .
 • Beca de Vestuari: tècniques de treball del servei de vestuari i de les compres de material de TV3, així com l'anàlisi de vestuari dels programes del canal infantil, dels telenotícies, dels programes d'esports i de la telenovel·la.
 • Beca d'Ambientació: preparació de l'ambientació de programes enregistrat i en directe de TV3, disseny de l'escenografia i l'ambientació amb atrezzo i mobiliari.
 • Beca de Muntatge musical: coneixement de sons i músiques de programes de TV3 en directe i dels mètodes de la postproducció com ara l’organització de la discoteca, les bases de dades i el tractament informàtic de la discografia.
 • Beca d'Acció Social: estada a l'Àrea Social de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ per desenvolupar projectes relacionats amb l’obra social.
 • Beca d'Esport: estada a l’àrea d’alt rendiment del FC Barcelona, juntament amb els preparadors físics dels equips de les diferents seccions esportives del club.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Oferta pública 28/02/2024

  Ajuntament de Palau-solità i Plegamans 1 plaça de Tècnic mitjà de Parcs i Jardins Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N1) en l'àmbit de la silvicultura, la gestió forestal multifuncional i l'adaptació al canvi climàtic Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N0) en l'àmbit de la silvicultura, la planificació forestal multifuncional i la bioeconomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola al Serveis Territorials a Lleida Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group Ministerio d