Passa al contingut principal

Becas PepsiCo en apoyo a mujeres emprendedoras en el medio rural

La Fundación PepsiCo y FADEMUR ponen en marcha la convocatoria a la 2ª edición de 10 becas PepsiCo en apoyo a mujeres emprendedoras participantes en el programa Ruraltivity en el medio rural. 

El objetivo es fomentar el emprendimiento de mujeres en entornos rurales, apoyando e impulsando sus proyectos de forma económica. De esta manera se contribuye a frenar la desigualdad por razón de género presente en el entorno rural, siendo además un foco imprescindible para evitar la despoblación de los municipios rurales de España, impulsando proyectos que se desarrollen en estas áreas, así como el relevo generacional que necesita.

Para participar en la convocatoria de becas, las candidatas presentarán su proyecto a través de un formulario dentro de la plataforma RURALTIVITY dentro de la página web de Fademur.

El período de inscripción a la convocatoria de becas finalizará el 15 de abril de 2023 a las 23:54 hora peninsular.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con