Passa al contingut principal

Becas Fundación Universia 2023 para personas con discapacidad

Fundación Universia convoca becas de 1.000 euros para estudiantes con certificado de discapacidad de grado igual o superior al 33%, para así impulsar su acceso y progreso académico en igualdad de oportunidades. Este programa de becas promueve la educación inclusiva y de calidad.

Podrán solicitar estas ayudas económicas aquellos estudiantes españoles o extranjeros residentes en España que:

A) Acrediten una discapacidad igual o superior al 33%.

B) Se encuentren matriculados, durante el curso 2022/2023, en algunos de los programas formativos de escuelas/universidades españolas expuestos a continuación:

  • Grado Universitario
  • Máster Universitario.
  • Doctorado.
  • Títulos propios universitarios.
  • Cursos de especialización superiores o cursos de experto universitario.
  • Idiomas. Si bien para esta formación se exigirá que el Solicitante sea estudiante o egresado de una enseñanza superior.
  • Formaciones relacionadas con la cultura y el deporte.
  • Preparación de oposiciones. En este caso, deberá el Solicitante encontrarse matriculado o en condición de matricularse en una academia especializada en la preparación de oposiciones.
  • Ciclo formativo de grado medio y superior.
  • Otras experiencias educativas en el ámbito de la educación superior a propuesta del Solicitante.

C) No hayan sido beneficiarios de un programa de becas de Fundación Universia durante el curso 2022/2023.

Termini per sol·licitar: 27/04/23 23:00 (GMT+02:00)

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 06/06/2023

  Ajuntament de la Pobla de Mafumet 1 plaça d'Enginyer industrial Ajuntament de Naut Aran 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic obres públiques Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet 2 places de Tècnic mitjà de dinamització sociocultural Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Exascale Supercomputer OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE12) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Fusion Researcher - Fusion Group (R23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic Mitjà en Consum (S-11/23) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer Tècnic Industrial

Open Day TIC 2023

El dijous 8 de juny, a les 19:15 h, es realitzarà a la Sala d'Actes del Tech Talent Center la cinquena edició de l'Open Day TIC. Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School. Programa: 19.15 h - Check-in d'assistents. 19.30 h - Benvinguda i presentació institucional de la UPC School. 19.35 h - Conferència: "Intel·ligència artificial: d'on venim i cap on anem", a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya. La ponència donarà una visió divulgativa sobre l'àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s'ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d'aplicació. També reflexionarà sobre l'impacte actual de la IA i el con