Passa al contingut principal

Anàlisi de l’ecosistema de startups ‘deeptech’ a Catalunya. Acció

Les empreses deeptech estan basades en coneixements científics i avenços tecnològics punters. Un àmbit que inclou innovacions en les fronteres del coneixement en disciplines bàsiques com la biologia, la química, la física, les matemàtiques o l’enginyeria (STEM).

Aquest ecosistema està orientat a donar solucions a problemes socials o reptes globals, amb especial focus als Objectius de desenvolupament sostenible i que acostumen a ser projectes d’alt risc tecnològic i a disposar de mecanismes de protecció de la propietat intel·lectual.

L’àmbit de les deeptech és una indústria que està vivint un creixement molt elevat durant els darrers anys. El valor de les inversions en startups al món s’ha quadruplicat entre 2016 i 2020, fins als 62.000 M$, i el 2025 es podrien superar els 200.000 M$, el triple respecte a 2020. De fet, a Europa, l’any 2021 ha estat de rècord: fins al setembre es van captar prop de 19.000 milions de dòlars en inversió de capital risc, el doble respecte el 2020.

Més informació

Informe complet Anàlisi de l’ecosistema de startups ‘deeptech’ a Catalunya 

[CATALÀ] Les 'deeptech' a Catalunya [1,72 MB ]

[ENGLISH] Deep tech ecosystem in Catalonia  [1,42 MB ]

Més entrades de Mercat de treball

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina