Passa al contingut principal

Be Your Best! Desenvolupa les teves Soft Skills Inscriu-te i forma't en les competències clau amb Lluís Soldevila, organitzat per UPC Alumni.

Consulta el programa i participa en les sessions que més t'interessin. És una activitat oberta i adreçada a tota la comunitat UPC. Les sessions es podran seguir presencialment i via streaming. Després, es podran consultar al canal YouTube d'UPCAlumni. 

Sessió 1. Lideratge d'Equips d'Alt Rendiment – guia pràctica per a perfils tècnics.

El 90% de projectes tècnics que fracassen ho fan per aspectes relacionats amb la gestió de persones i dels equips. I una de les principals dificultats és que sovint qui lidera aquests equips són professionals brillants tècnicament, però sense formació ni coneixements en el camp del lideratge.

Dijous 2 de març, 12:00. Sala d'actes, ETSEIB.

Sessió 2. Autoconeixement – DAFO Personal®

Un alt nivell d’autoconeixement és un tret distintiu de qualsevol professional d’alt rendiment. És per aquí on es comencen els grans canvis, tant en l'àmbit professional com personal. 

De la mà del seu autor coneixerem la metodologia DAFO Personal®, que ens guiarà en el procés d'implementar-ho amb èxit. 

Dilluns 6 de març, 17:00. Sala d'actes, EPSEB. (Sessió en castellà)

Sessió 3. Converteix-te en un professional d’Alt Rendiment – el secret de l’èxit.

Hi ha persones que esperen que l’èxit els arribi; d’altres fan que els hi arribi. Són els anomenats Professionals d’Alt Rendiment. 

Per aconseguir-ho es basen en l’anomenada Llei de l’Acció i les seves tres ‘A’: Autoconeixement, Actitud i Acció.  No ho fan d’una manera intuïtiva, sinó seguint mètodes i fórmules. Aquest és el secret de l'èxit que l’autor de Èxito se escribe con ‘A’  ens compartirà en aquesta sessió. 

Dimecres 15 de març, 12:00. Sala polivalent Edifici A EEBE.(obriu en una finestra nova)

Sessió 4. Comunicació efectiva – com els grans comunicadors usen l'Storytelling.

Pensar que Martin Luther King i Steve Jobs usaven la mateixa tècnica comunicativa, sona estrany, però és ben cert.  És la mateixa tècnica que els grans estudis de Hollywood fan servir per crear històries que enganxem i que recordem per molt temps.

La tècnica de l'Storytelling és increïblement fàcil incorporar-la en qualsevol acció comunicativa que puguis dur a terme.

Dimecres 22 de març, 12:00. Sala d'actes TR1, ESEIAAT(obriu en una finestra nova).

Sessió 5. El Mètode S.A.L.T.A.: dissenya el teu futur i fes-lo realitat.

Deia Peter Drucker que la millor manera de predir el futur és crear-lo. Però la pregunta del milió és: Com puc crear el meu futur?

Tens  nocions de finances, màrqueting, operacions, recursos humans i tecnologia. Has après dels  teus èxits laborals i també dels fracassos. Això, no s'explica ni a les aules ni quan comences en una nova feina. Però amb el mètode SALTA, la creació de futurs pot deixar de ser un concepte abstracte, oníric i fins i tot esotèric.

Dimecres 29 de març, 12:15. Auditori Vèrtex, Campus Nord.

Més informació

Més entrades d'UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública (2)

Cuerpo de Técnicos Especialistas en Reproducción Cartográfica Escala de Personal Investigador Científico de los Organismos Públicos de Investigación Cuerpo de Ingenieros Industriales del Estado Cuerpo de Astrónomos Cuerpo de Ingenieros Técnicos en Topografía Mès posts d' Oferta pública

Programador/a Java per a UPCnet

Et consideres una persona dinàmica i amb ganes d’aprendre? T’agrada col·laborar i treballar en equip? Tens passió per la tecnologia? Si tens ganes de posar en pràctica els teus coneixements i participar en un projecte real, no dubtis en inscriure’t, estem cercant una persona com tú!  La nostra proposta Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. Cerquem una persona pe

Formació de pròxim inici (5)

08/05/2024  Masterclass Generative AI: Retrieval Augmented Generation (RAG) systems - CIDAI 13/05/2024  Tallers de Formació Financera per a estudiants de la UPC, 2024 . European Financial Planning Association (EFPA) 14/05/2024  Fonaments Robòtica . Eurecat Academy 21/05/2024  Confecció de prototips I . Eurecat Academy 22/05/2024  Màrqueting digital i comunicació a través de les xarxes socials . Eurecat Academy Oberts sense data Mindfulness . Santander Open Academy Data Science . IE Business  School Gestión de Proyectos y Fundamentos de metodología Agile . Santander Open Academy Business for All 2024 - Harvard Business School Publishing E-Commerce y Gestión Comercial . IE Business  School Introducción a la Inteligencia Artificial Generativa . Universidad Pontificia Comillas Comunicación Efectiva . Santander Open Academy Escritura Efectiva y Persuasiva . Santander Open Academy Transformación Digital . MIT - Massachusetts Institute of Technology Liderazgo . Santander Open Academy Negoci