Passa al contingut principal

Cyber Investor Days 2023

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, l’Organització Europea de Ciberseguretat (ECSO) i Women4Cyber organitzen, conjuntament, la 2a edició dels Cyber ​​Investor Days que acull Catalunya, el 2 de febrer de 2023 a Barcelona.

Connectar emprenedors amb inversors

Les startups, scaleups i pimes europees de Ciberseguretat més prometedores tindran l'oportunitat de presentar les seves solucions innovadores de ciberseguretat i celebrar reunions B2B amb els principals inversors i empreses d'Europa i de més enllà.

Es tracta d'un esdeveniment empresarial de Ciberseguretat dissenyat per: cobrir les diferents fases d'inversió, des de la fase inicial fins a la inversió estratègica, les fusions i adquisicions, així com oferir exposició davant de potencials clients i socis comercials.

Premi STARTup

Les dues millors empreses de ciberseguretat que participin a l'edició de Barcelona dels Cyber ​​Investor Days seran nominades per optar a l'European Cybersecurity STARtup Award 2023 de l'ECSO. Els nominats seran seleccionats pel jurat local i seran convidats a participar en el concurs final.

Els nominats presentaran la seva solució innovadora davant d’un jurat europeu i tindran l’oportunitat única de presentar-se davant d'inversors d'alt nivell, executius i experts en ciberseguretat.

Premi Women4Cyber STARtup

ECSO i la Women4Cyber Foundation s'han unit per donar un reconeixement a les empreses de ciberseguretat fundades o cofundades per dones i/o a les empreses amb almenys un 50% de treballadores femenines. El premi Women4Cyber STARtup s'atorgarà a l'empresa liderada per dones, seleccionada pel jurat per als Cyber Investor Days de l'ECSO i el Cybersecurity STARtup Award d’ECSO.

Quan: 02/02/2023

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu