Passa al contingut principal

Cyber Investor Days 2023

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, l’Organització Europea de Ciberseguretat (ECSO) i Women4Cyber organitzen, conjuntament, la 2a edició dels Cyber ​​Investor Days que acull Catalunya, el 2 de febrer de 2023 a Barcelona.

Connectar emprenedors amb inversors

Les startups, scaleups i pimes europees de Ciberseguretat més prometedores tindran l'oportunitat de presentar les seves solucions innovadores de ciberseguretat i celebrar reunions B2B amb els principals inversors i empreses d'Europa i de més enllà.

Es tracta d'un esdeveniment empresarial de Ciberseguretat dissenyat per: cobrir les diferents fases d'inversió, des de la fase inicial fins a la inversió estratègica, les fusions i adquisicions, així com oferir exposició davant de potencials clients i socis comercials.

Premi STARTup

Les dues millors empreses de ciberseguretat que participin a l'edició de Barcelona dels Cyber ​​Investor Days seran nominades per optar a l'European Cybersecurity STARtup Award 2023 de l'ECSO. Els nominats seran seleccionats pel jurat local i seran convidats a participar en el concurs final.

Els nominats presentaran la seva solució innovadora davant d’un jurat europeu i tindran l’oportunitat única de presentar-se davant d'inversors d'alt nivell, executius i experts en ciberseguretat.

Premi Women4Cyber STARtup

ECSO i la Women4Cyber Foundation s'han unit per donar un reconeixement a les empreses de ciberseguretat fundades o cofundades per dones i/o a les empreses amb almenys un 50% de treballadores femenines. El premi Women4Cyber STARtup s'atorgarà a l'empresa liderada per dones, seleccionada pel jurat per als Cyber Investor Days de l'ECSO i el Cybersecurity STARtup Award d’ECSO.

Quan: 02/02/2023

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Construeix la teva estratègia de sostenibilitat incorporant els ODS. Accio

En aquesta sessió coneixeràs metodologies que pots implementar a la teva empresa per impulsar la innovació i l’estratègia empresarial incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible que ha definit l’Organització Mundial de les Nacions Unides (ONU). Aquests objectius s'han d'haver assolit l’any 2030 per garantir la sostenibilitat del planeta. Connecta't a aquesta sessió per entendre millor els ODS, les oportunitats de negoci que se'n deriven, com establir aquests objectius, les fites i els indicadors d'acompliment i com integrar, comunicar i reportar aquests objectius en l'estratègia empresarial. Aquest webinar forma part del Programa ProACCIÓ Green d'impuls a la innovació empresarial per combatre el canvi climàtic i avançar cap a la circularitat, i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Ca

Scaleup Talk amb Avi Meir de Travelperk: preguntes a un unicorn català

En l'Scaleup Talk de gener comptem amb Travelperk, un dels 6 unicorns catalans (startup valorada en més de mil milions d'euros), juntament amb Letgo, Glovo, Edreams, Adevinta, Wallbox i eDreams. Des del 2019, Travelperk ha multiplicat per quatre els ingressos i ha duplicat la taxa d'adquisició de clients. Té un equip de +900 persones, la seva seu és a Barcelona i té oficines a Londres, Birmingham, Berlín, Chicago i Miami. En aquesta sessió presencial comptarem amb la participació d'un dels tres socis fundadors, l’Avi Meir i també CEO de Travelperk. Aquest israelià llicenciat en psicologia a la Sorbona va triar Barcelona el 2015 per instal·lar la companyia que havia creat amb Javier Suárez i Ron Levin, a qui havia conegut treballant a Booking. En acabar la sessió, podràs plantejar-li les teves preguntes. Quan: Dijous, 26 de gener del 2023 de 10.00 h a 11.00 h Més informació Més entrades d' Esdeveniments

Ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital

Concesión de ayudas públicas para la promoción del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, y se aprueba la convocatoria 2022 y 2023.  Las ayudas para la promoción del sector del videojuego y otras formas de creación digital tienen por objeto el apoyo al ecosistema del videojuego y de la creación digital, fomentando proyectos que contribuyan a alguna de las siguientes finalidades: a) Promover las inversiones que permitan el desarrollo, producción, edición, distribución y/o comercialización de proyectos del sector del videojuego y de otras formas de creación digital, así como la mejora de la calidad de la oferta de los mismos. b) Incrementar la generación de empleo fomentando el desarrollo, la profesionalización y la vertebración del sector, así como fomentar la presencia de la mujer en la industria e impulsar la consecución de la igualdad de género. c) Aumentar la visibilidad de los videojuegos españoles y de otras formas de creación digital en los principales merca