Passa al contingut principal

Cyber Investor Days 2023

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, l’Organització Europea de Ciberseguretat (ECSO) i Women4Cyber organitzen, conjuntament, la 2a edició dels Cyber ​​Investor Days que acull Catalunya, el 2 de febrer de 2023 a Barcelona.

Connectar emprenedors amb inversors

Les startups, scaleups i pimes europees de Ciberseguretat més prometedores tindran l'oportunitat de presentar les seves solucions innovadores de ciberseguretat i celebrar reunions B2B amb els principals inversors i empreses d'Europa i de més enllà.

Es tracta d'un esdeveniment empresarial de Ciberseguretat dissenyat per: cobrir les diferents fases d'inversió, des de la fase inicial fins a la inversió estratègica, les fusions i adquisicions, així com oferir exposició davant de potencials clients i socis comercials.

Premi STARTup

Les dues millors empreses de ciberseguretat que participin a l'edició de Barcelona dels Cyber ​​Investor Days seran nominades per optar a l'European Cybersecurity STARtup Award 2023 de l'ECSO. Els nominats seran seleccionats pel jurat local i seran convidats a participar en el concurs final.

Els nominats presentaran la seva solució innovadora davant d’un jurat europeu i tindran l’oportunitat única de presentar-se davant d'inversors d'alt nivell, executius i experts en ciberseguretat.

Premi Women4Cyber STARtup

ECSO i la Women4Cyber Foundation s'han unit per donar un reconeixement a les empreses de ciberseguretat fundades o cofundades per dones i/o a les empreses amb almenys un 50% de treballadores femenines. El premi Women4Cyber STARtup s'atorgarà a l'empresa liderada per dones, seleccionada pel jurat per als Cyber Investor Days de l'ECSO i el Cybersecurity STARtup Award d’ECSO.

Quan: 02/02/2023

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta públca 12/04/2024

  Ajuntament de Piera - Industrial Piera, SA 1 plaça d'Enginyer de manteniment de l'espai públic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - Junior Streaming Workflows Engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research engineer - R data analysis tools developer (RE2) Consell Comarcal del Priorat 1 plaça de Tècnic de suport al producte local, Projecte treball a comarques Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport especialista en energia pel projecte PYMEDEASCAT Diputació de Girona - Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut) 1 plaça de Tècnic Observatori especialitat TIC Generalitat de Catalunya - Banc de Sang i Teixits (BST) 1 plaça de Tècnic de grau superior amb càrrec de Cap Àrea Manteniment Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de T

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica